logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Farming Simulator 2011 - utrata połączenia przy grze przez internet

maks1024 28 Paź 2010 16:21 1157 2
REKLAMA
  • #1 8674267
    maks1024
    Poziom 10  
    Witam.
    Zakupiliśmy z kolegą dwie oryginalne gry Farming Simulator 2011 i chcieliśmy sobie zagrać przez internet. Stworzyłem serwer, kolega spróbował się dołączyć i wyświetliło mu że połączenie zostało utracone. Gdy spróbowaliśmy na odwrót było to samo. A gdy łączyłem się z jakimś tam innym serwerem to nie było problemu. Obaj mamy internet radiowy tego samego dostawcy. Kontaktowałem się z dostawcą sieci i powiedział mi że u nich jest wszystko ok, nie blokują żadnych portów. Wyłączyłem również zaporę systemową ale na nic się to zdało :( Może ktoś z Was wie w czym może tkwić problem, dlatego bardzo proszę o pomoc. Będę wdzięczny!
    Pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #2 8674300
    sebasuper
    Poziom 17  
    Ocena: 15
    Miałem tak samo kiedyś z twierdzą krzyżowiec... Robisz sieć hamachi i łączysz przez lan.
  • #3 8674329
    maks1024
    Poziom 10  
    No właśnie nie wiele to daje, już próbowałem :cry: To znaczy chyba dobrze to robiłem, mianowicie u siebie tworzyłem sieć w Hamachi, kolega się do niej dołączał i nic więcej nie ruszałem. Czy trzeba coś jeszcze wyłączyć, skonfigurować? Internet u mnie i u kolegi połączony jest bezpośrednio do karty sieciowej, nie przez router. Przepraszam że tak wypytuje pewnie o proste rzeczy ale nie jestem w tym temacie zbytnim specjalistą.
REKLAMA