Instalacja przód: światła,silnik,deska rozdzielcza,bezpieczniki,sterowanie wys.reflektorów,wycieraczki,spryskiwacze, także reflektorów(mam takowe),ABS, i ogólnie im więcej tym lepiej.Serdeczne dzięki!
Witam,
Schematy podzielone sa wg funkcji. Zeby schematy byly zgodne z autem, potrzebny mi bedzie typ silnika, nr OPR, rok produkcji i wyposazenie (opcje). Mam schematy Experta, ale to jest to samo auto.
Pozdrawiam, Georges
Siemens czy Bosch? Nr OPR (chyba na naklejce na slupku drzwi kierowcy, zaczyna sie od 0 lub 1 + szesc znakow - cztery pierwsze na pewno cyfry, dwa ostatnie moga byc literami i nie interesuja mnie)? Czy ma klimatyzacje?
Georges
✨ Poszukiwano schematu elektrycznego dmuchawy nawiewu do Citroena Jumpy, szczególnie modelu z roku 2000 z silnikiem 2.0 HDi. Dyskusja wskazała, że schematy elektryczne tego pojazdu są obszerne (około 200 stron) i podzielone według funkcji, takich jak instalacja przednia obejmująca światła, silnik, deskę rozdzielczą, bezpieczniki, sterowanie reflektorami, wycieraczki, spryskiwacze, ABS oraz ogrzewanie postojowe Eberspracher. Aby uzyskać właściwy schemat, konieczne jest podanie szczegółów technicznych pojazdu, takich jak typ silnika, numer OPR (znajdujący się na słupku drzwi kierowcy), rok produkcji oraz wyposażenie (np. klimatyzacja, systemy elektroniczne). Wspomniano o kompatybilności schematów z modelem Peugeot Expert, który jest technicznie zbliżony. W końcowej fazie dyskusji odnotowano znalezienie kompletnego zestawu schematów elektrycznych Citroena Jumpy w języku niemieckim, co zostało ocenione jako bardzo pomocne. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.