logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Schemat elektryczny dmuchawy nawiewu Citroen Jumpy – gdzie znaleźć?

chwastbk 27 Wrz 2004 10:43 8166 7
REKLAMA
  • #1 877443
    chwastbk
    Poziom 2  
    Witam. Poszukuje schematu elektryki do Citroena Jumpy. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Bartosz Kwiatek
  • REKLAMA
  • #2 5760802
    mareknikodem
    Poziom 11  
    Ocena: 20
    Dołączam się też z tą samą prośbą. Jumpy rocznik 2000 HDi.Z góry serdeczne dzięki.
  • REKLAMA
  • #3 5760816
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #4 5766067
    mareknikodem
    Poziom 11  
    Instalacja przód: światła,silnik,deska rozdzielcza,bezpieczniki,sterowanie wys.reflektorów,wycieraczki,spryskiwacze, także reflektorów(mam takowe),ABS, i ogólnie im więcej tym lepiej.Serdeczne dzięki!
  • #5 5766364
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #6 5768215
    mareknikodem
    Poziom 11  
    Witam Szanownego Kolegę! Mam Jumpy 2.0 HDi rok 2000, airbag kier.,elektr szyby,elektr. ster. lusterka, podgrzew. fotele, spryskiwacze reflektorów, ABS, Eberspracher-ogrzew. postojowe. Jestem wdzięczny za odzew. Pozdrawiam!
  • #7 5768274
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #8 5808006
    mareknikodem
    Poziom 11  
    Dzięki serdeczne, znalazłem komplet schematów el. Jumpy po niemiecku.Doskonałe.

Podsumowanie tematu

✨ Poszukiwano schematu elektrycznego dmuchawy nawiewu do Citroena Jumpy, szczególnie modelu z roku 2000 z silnikiem 2.0 HDi. Dyskusja wskazała, że schematy elektryczne tego pojazdu są obszerne (około 200 stron) i podzielone według funkcji, takich jak instalacja przednia obejmująca światła, silnik, deskę rozdzielczą, bezpieczniki, sterowanie reflektorami, wycieraczki, spryskiwacze, ABS oraz ogrzewanie postojowe Eberspracher. Aby uzyskać właściwy schemat, konieczne jest podanie szczegółów technicznych pojazdu, takich jak typ silnika, numer OPR (znajdujący się na słupku drzwi kierowcy), rok produkcji oraz wyposażenie (np. klimatyzacja, systemy elektroniczne). Wspomniano o kompatybilności schematów z modelem Peugeot Expert, który jest technicznie zbliżony. W końcowej fazie dyskusji odnotowano znalezienie kompletnego zestawu schematów elektrycznych Citroena Jumpy w języku niemieckim, co zostało ocenione jako bardzo pomocne.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA