logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Różne głośniki i "wzmacniacz" diy

garbusik88 14 Lis 2010 16:38 1292 0
REKLAMA
  • #1 8742943
    garbusik88
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Sprzedam głośnik 30cm firma 888
    do głośnika posiadam grill z mocowaniami, tunel bass refleks oraz terminal do budowy obudowy.(cena 40zł) + (15zł) za dodatki

Oraz posiadam 2 głośniki basowy, średnio-wysoki ze zwrotnica 20 i 10cm(40zł)
    posiadam także głośnik 16cm z zestawu easy touch 30w (30zł)
    od tegoż zestawu mam także 4 satelitki po 10w każda, brak maskownic (40zł 4szt.)

Oraz diy "wzmacniacz" wygląd ani estetyka pozostawiają trochę do życzenia, jednak nadaje się na jakieś wczasy czy coś, kiedy nie chcemy brać nic lepszego z domu, oddam za 50zł tak jak jest. <nie mam jego fot na razie> wyślę na pw w razie potrzemy. z tego co mi wiadomo na jego temat, to iż jest podłączony jeden kanał, regulacja głośności oraz podbicie basów. na 2 kościach tda7924
    w razie pytań pisać ; ]
    ew wymienię się na coś ciekawego ; ]
    Odbiór osobisty najlepiej
    (proszę w razie czego doliczyć koszty przesyłki)
    [Sprzedam] Różne głośniki i "wzmacniacz" diy [Sprzedam] Różne głośniki i "wzmacniacz" diy [Sprzedam] Różne głośniki i "wzmacniacz" diy [Sprzedam] Różne głośniki i "wzmacniacz" diy
    [Sprzedam] Różne głośniki i "wzmacniacz" diy [Sprzedam] Różne głośniki i "wzmacniacz" diy [Sprzedam] Różne głośniki i "wzmacniacz" diy
    [Sprzedam] Różne głośniki i "wzmacniacz" diy

A ja zapraszam do zmiany, zgodnie z:
    https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=4474193#4474193 :arrow: 002
    Wpis moderacyjny dotyczy wszystkich piszących w temacie!
    Nie kasować wpisów moderacyjnych!
    Proszę to poprawić, inaczej post trafi do kosza!
    [_P_]

PW
  • REKLAMA
REKLAMA