logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak skonfigurować D-Link DSL-2640B po resecie do PS3, XP i Vista?

wojtas111 24 Lis 2010 19:44 7025 6
REKLAMA
  • #1 8784927
    wojtas111
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Witam. Zamierzam zresetować swój router, ponieważ zgubiłem hasło dostępu oraz WPA, które jest mi potrzebne do połączenia z Play Station 3. Przeglądając załączoną na płycie instrukcję konfiguracji routera D-Link DSL-2640B większość opcji przez, które musiałbym przejść, aby poprawnie go skonfigurować jest dla mnie czarną magią. Router konfigurował wcześniej mój kumpel, który niestety siedzi za granicą więc chciałbym to wszystko zrobić z Waszą pomocą. Internet na lini Neostrady TP chciałbym podłączyć do pierwszego komputera (XP) przez kabel, do drugiego laptopa (Vista) bezprzewodowo oraz do PS3 również bezprzewodowo. W załączniku, załączam instrukcję oraz proszę o opis co krok po kroku wybierać w poszczególnych rubrykach. Na koniec dorzucam jeszcze pytanie czy po zresetowaniu routera będę musiał coś konfigurować w systemie XP i Vista? Liczę na Waszą pomoc.

Instrukcja: ftp://ftp.dlink.pl/dsl/dsl-2640b/documentation/DSL-2640B_man_revB_4-00_eu_pl_20080804.pdf
  • REKLAMA
  • #2 8784969
    hermes-80
    Poziom 43  
    Ocena: 740
    Zbierasz punkty od ludzi, którzy chcieli by ci pomóc?? Daleko na tym nie zajedziesz.
  • REKLAMA
  • #3 8785011
    wojtas111
    Poziom 9  
    Chodzi tobie o te punkty forumowe :D? Wiesz co nawet nie pomyślałem o tym, wpadłem tutaj z konkretnym pytaniem i liczy się dla mnie tylko odpowiedź. Ale skoro uważasz, że każdy kto ze sprawami konfiguracji nigdy nie miał do czynienia, tworzy wątek aby nabić punkty to jesteś w wielkim błędzie a twoje myślenie jest niesamowicie płytkie. Oddam tobie moje punkty, bo pewnie tylko to sie dla ciebie liczy oraz wrzucam link na inny server, aby ludzie twojego pokroju nie mieli już żadnych zastrzeżeń.

ftp://ftp.dlink.pl/dsl/dsl-2640b/documentation/DSL-2640B_man_revB_4-00_eu_pl_20080804.pdf - Instrukcja.

PS: Niestety nowe konta nie mogą oddawać punktów ale nie bój się, później je dostaniesz.
  • #4 8785019
    hermes-80
    Poziom 43  
    Najpierw czytaj regulamin forum, a potem zadawaj pytania :!:
    Nie oczekuje od ciebie żadnych punktów bo nie zamierzam ci pomagać niech sie inni z tobą meczą.
  • REKLAMA
  • #5 8785042
    wojtas111
    Poziom 9  
    Nie jesteś tutaj moderatorem więc po co się udzielasz?
  • REKLAMA
  • #6 12481854
    stupak
    Poziom 8  
    "Nie oczekuje od ciebie żadnych punktów bo nie zamierzam ci pomagać niech się inni z tobą meczą. "

Świetny moderator , aż się chce dyskutować !! . . . Ręce opadają. Elektrodo - niezły reprezentant , tylko życzyć powodzenia bo będzie potrzebne.
  • #7 12482246
    hermes-80
    Poziom 43  
    Moderator ??
    Jaki moderator?!
    Jak widać watek umarł bo nikt niema obowiązku pomagać tym, którym nie chce.
    Poza tym nie odgrzewaj starych kotletów bo się zatruć możesz.
    Poza tym jak masz coś do mnie to wal na PW a nie rób OT.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik planuje zresetować router D-Link DSL-2640B z powodu utraty hasła dostępu oraz WPA, co jest niezbędne do połączenia z konsolą PlayStation 3. Prosi o pomoc w konfiguracji routera, aby podłączyć internet z Neostrady TP do komputera z systemem XP przez kabel, a do laptopa z systemem Vista oraz PS3 bezprzewodowo. Wątek spotyka się z negatywnymi reakcjami innych użytkowników, którzy krytykują podejście do pomocy oraz regulamin forum, co prowadzi do nieproduktywnej dyskusji.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA