Witam. Zamierzam zresetować swój router, ponieważ zgubiłem hasło dostępu oraz WPA, które jest mi potrzebne do połączenia z Play Station 3. Przeglądając załączoną na płycie instrukcję konfiguracji routera D-Link DSL-2640B większość opcji przez, które musiałbym przejść, aby poprawnie go skonfigurować jest dla mnie czarną magią. Router konfigurował wcześniej mój kumpel, który niestety siedzi za granicą więc chciałbym to wszystko zrobić z Waszą pomocą. Internet na lini Neostrady TP chciałbym podłączyć do pierwszego komputera (XP) przez kabel, do drugiego laptopa (Vista) bezprzewodowo oraz do PS3 również bezprzewodowo. W załączniku, załączam instrukcję oraz proszę o opis co krok po kroku wybierać w poszczególnych rubrykach. Na koniec dorzucam jeszcze pytanie czy po zresetowaniu routera będę musiał coś konfigurować w systemie XP i Vista? Liczę na Waszą pomoc.
Instrukcja: ftp://ftp.dlink.pl/dsl/dsl-2640b/documentation/DSL-2640B_man_revB_4-00_eu_pl_20080804.pdf
Instrukcja: ftp://ftp.dlink.pl/dsl/dsl-2640b/documentation/DSL-2640B_man_revB_4-00_eu_pl_20080804.pdf