logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak ustawić pogłos na Virtualizer DSP 1000P Behringer po resecie?

justin555 26 Lis 2010 21:54 3092 6
REKLAMA
  • #1 8793572
    justin555
    Poziom 2  
    Witam, mam male pytanko. Kuilam takie jakies 4 lata temu virtualizer p dsp 1000p behringer i mialam fajnie na poglos ustawione, ale mialam jakis czas nie wlaczone i sie zrestartowalo. Instrukcje mam po niemiecku. Czy moglby mi ktos podac jak ustawic na zwykly poglos, bylabym Ci bardzo wdzieczna. pozdrawiam serdecznie
    Justyna
    Ps. W razie potrzeby moj email justin555(_at_)interia.pl lub gg 5020383
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 8793834
    LuckyDj
    Poziom 33  
    Ocena: 191
    Napisz dokładnie o co Ci chodzi.
    Czy korzystałaś z gotowych podstawowych algorytmów (EFFECTS), czy z algorytmów użytkownika, a może z własnoręcznie dopieszczonego (za pomocą EDIT) efektu?

W pierwszym i drugim przypadku jeśli chcesz doprowadzić procesor do porządku:

1. Wyłącz zasilanie.
    2. Wciśnij i przytrzymaj EFFECT oraz STORE.
    3. Włącz zasilanie (trzymając przyciski jw).

Proc wgra sobie do pamięci różne kombinacje 32 podstawowych fabrycznych efektów, które będą dostępne w pamięci 100 presetów użytkownika, może tam znajdziesz swój ulubiony pogłos.

Pozdrawiam

PS: Aha, jeśli chcesz mieć dostęp do presetów użytkownika, to przycisk EFFECT musi być wyłączony (dioda nie świeci)
  • REKLAMA
  • #3 8794974
    justin555
    Poziom 2  
    mam na wyswietlaczu rozne numerki ni moge je przestawiac, ale niestety nie ma tu takiego zwyklego poglosu jaki bym chciala, sa tylko jakies echa i chorki ew. Dzieki za szybka odpowiedz i prosze nadal o rade jaki numerek wcisnac. ewentualnie , czy mam nadal wciskac te guziczki, jesli mam pod cyferkami jakies echa....
    pozdrawiam

Dodano po 4 [minuty]:

PS. Moj maz juz zrobil reset o ktorym wspominales i jest faktycznie wiecej numerkow niz mialam. Poprobuje je zaraz , ale jak macie jakis ulubiony numerek z poglosem (spiewac bede w domu) to podajcie ;)
    pozdrawiam serdecznie
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #4 8798288
    alojzy7719
    Poziom 36  
    Ocena: 188
    w/w procesor sprzedałem bodajże w 2004 roku, ale pamiętam, że podobał mi się 28 program (reverb), którego przeważnie używałem do wokalu.
  • REKLAMA
  • #5 8798299
    justin555
    Poziom 2  
    dzieki wielkie;)
  • Pomocny post
    #6 8798334
    alojzy7719
    Poziom 36  
    Ocena: 188
    Drobiazg :)
  • #7 8798365
    justin555
    Poziom 2  
    ;D

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik pyta o ustawienie pogłosu na procesorze efektów Virtualizer DSP 1000P Behringer po jego resecie. Otrzymuje wskazówki dotyczące przywrócenia fabrycznych ustawień efektów oraz uzyskania dostępu do presetów użytkownika. Po resecie użytkownik zauważa więcej dostępnych efektów, ale nie może znaleźć pożądanego pogłosu. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że program 28 (reverb) był popularny do wokalu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA