logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić i ile kosztuje wyświetlacz modtm027cdh02 do Kodak C190?

michallodz 13 Gru 2010 01:53 2083 7
REKLAMA
  • #1 8861949
    michallodz
    Poziom 17  
    Ocena: 47
    Witam
    Na wstępie chciałbym zapytać ile może kosztowac taki wyświetlacz i gdzie go kupić? Może być uzywany bo aparat do drogich nie należy...
    Niestety nie jest to wytrzymala konstukcja i upadek z 40cm mało go nie zabił :)
    Rozkręcilem go zeby dojżec oznaczenie wyświetlacza i to jest modtm027cdh02 jeśli komus cos to mówi.
    Generalnie co do wymiany to nie widzę jakiś większych problemów interesuje mnie głównie gdzie i za ile moge dostac taki LCD?
    Pozdr

Proszę poprawić treść postu - liczne błędy ortograficzne - zgodnie z regulaminem pkt. 15. Zmienić treść możesz za pomocą przycisku "zmień " po prawej stronie postu.[dzimi]
  • REKLAMA
  • #2 8929900
    grom_5
    Poziom 17  
    Ocena: 13
    Witam
    Taki wyświetlacz możesz dostać tylko na Allegro-Fotografia- Części, ale takiego obecnie nie ma. Do Kodaka jest mało części. Ja do jednego modelu szukałem pół roku i niestety nie udało mi się kupić!!
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 8930306
    Marcin Sz.
    Poziom 25  
    Ocena: 66
    Witam

Na eBay'u kosztuje ~70zł z wysyłką do Polski(z USA). Czas dostawy to zapewne coś około 2-3 tygodni. U nas raczej trudno o takie części, chyba, że tylko ja nie mogłem również znaleźć podobnego wyświetlacza.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 8931958
    michallodz
    Poziom 17  
    Mógłbyś dać jakiś namiar na ten wyświetlacz z ebay?

Moderowany przez Dzimi:

Proszę stosować się do poleceń moderacyjnych. Regulamin pkt.6. Niestosowanie się do polecenia moderacyjnego może skutkować ostrzeżeniem.

• REKLAMA
  • #5 8932009
    Marcin Sz.
    Poziom 25  
    Ocena: 66
    Wyświetlacz można znaleźć tam pod hasłem: "kodak c190 lcd". Link podsyłam na priv ze względu na punkt 10.11 regulaminu ;)
  • #6 10512186
    michallodz
    Poziom 17  
    Dzisiaj chciałem wyjąć stary wyświetlacz, żeby wysłać do jakiegoś gościa z allegro żeby mi dobrał taki sam i coś się popsuło :D
    Generalnie najpierw kopnął mnie prąd tak, że się zaświeciłem :P a później nawet po złożeniu wszystkiego do kupy i włożeniu baterii zaczyna się w jednym miejscu kopcić coś.
    Jest dla niego jakaś szansa jeszcze? Może ktoś chce go zreanimować? :P
  • #7 10512378
    gajmix
    Poziom 32  
    Ocena: 169
    Muszę przyznać że rzadko komu udaje się mnie rozbawić po kilkunastu godzinach pracy, a tobie się udało ':D'. Natomiast co do aparatu; rozładowałeś niestety kondensator lampy błyskowej na siebie i na elektronikę aparatu. Jeśli coś "się kopci" to oznacza że poszły nie tylko zabezpieczenia i płytka prawdopodobnie jest na straty, w tej sytuacji naprawa aparatu jest raczej bez sensu.
  • #8 10513565
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje wyświetlacza modtm027cdh02 do aparatu Kodak C190, pytając o jego cenę i dostępność. Odpowiedzi wskazują, że wyświetlacz można znaleźć na Allegro, jednak obecnie nie ma go w ofercie. Na eBayu dostępny jest za około 70 zł z wysyłką do Polski, z czasem dostawy wynoszącym 2-3 tygodnie. Użytkownik dopytuje o link do oferty na eBayu. W dalszej części dyskusji pojawia się problem z uszkodzeniem aparatu po próbie wymiany wyświetlacza, co prowadzi do spekulacji o jego naprawie lub zakupie nowego aparatu z uszkodzonym obiektywem jako tańszej alternatywy.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA