Witam
Jestem nowym użytkownikiem forum więc Witam wszystkich serdecznie.
Dziś z nadzieją na lepszy E8 wgrałem nowego softa.. raczej pare nowych softów...
Żaden nie zadziałał tak jak powienien.. Teraz pytanie .. czy to że telefon "laguje" lub jak kto woli "ciężko myśli" nad kazdym zadaniem.. wina telefonu czy softu?
Nie udało mi się wgrać paru softów z niewiadomych dla mnie przyczyn.. mowie tu o zMod_2.4.5_bourgeois_edition_motofan.ru czy Vista_For_martincz.sp1.
Pokazywał mi sie czarny ekran pod koniec z napisem Bootloader err:a5,4....
Czy jest na świecie soft w którym ten telefon podziała normalnie?
Mam z nim problemy typu: Ktoś do mnie dzwoni a mi pokazuje się jedynie po całym przeczekanym czasie sygnału kto dzwonił.. dzwonka ani połączenia nie było..
PS: nie jest to wina zawalonej karty muzyką, pocztą itp.
Prosze o pomoc
Pozdrawiam was wszystkich
Jestem nowym użytkownikiem forum więc Witam wszystkich serdecznie.
Dziś z nadzieją na lepszy E8 wgrałem nowego softa.. raczej pare nowych softów...
Żaden nie zadziałał tak jak powienien.. Teraz pytanie .. czy to że telefon "laguje" lub jak kto woli "ciężko myśli" nad kazdym zadaniem.. wina telefonu czy softu?
Nie udało mi się wgrać paru softów z niewiadomych dla mnie przyczyn.. mowie tu o zMod_2.4.5_bourgeois_edition_motofan.ru czy Vista_For_martincz.sp1.
Pokazywał mi sie czarny ekran pod koniec z napisem Bootloader err:a5,4....
Czy jest na świecie soft w którym ten telefon podziała normalnie?
Mam z nim problemy typu: Ktoś do mnie dzwoni a mi pokazuje się jedynie po całym przeczekanym czasie sygnału kto dzwonił.. dzwonka ani połączenia nie było..
PS: nie jest to wina zawalonej karty muzyką, pocztą itp.
Prosze o pomoc
Pozdrawiam was wszystkich