logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HP 1215 laser Jak wydrukować str testową lub stan licznika

birut 14 Gru 2010 14:33 5860 8
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 8868121
    e2e4
    Poziom 20  
    Ocena: 39
    Witaj.
    Przez naciśnięcie klawisza OK wchodzisz w menu Raporty, gdzie znajdziesz zestaw wydruków wewnętrznych urządzenia.
    Strzałkami wybierasz Cię interesujący, potwierdzasz za pomocą klawisza OK.
    Maszyna drukuje.
    Powodzenia,
    pozdrawiam,
    natenczas, e2e4.
  • REKLAMA
  • #4 8868432
    servicemen
    Poziom 29  
    Ocena: 123
    Kolego nie wiem jak w tym modelu ale spróbuj tak:Start > drukarki i ... > właściwości > preferencje drukowania > usługi > drukuj strony informacyjne ( wybierasz jakie)
    Oczywiście sterownik musisz mieć zainstalowany.
  • REKLAMA
  • #6 8868603
    e2e4
    Poziom 20  
    Wybacz, pomyliłem modele drukarek.
    W HP CLJ CP1215 wciśnij i przytrzymaj przez około 3 sek guzik resume,
    ( nie ten z krzyżykiem )a maszyna wydrukuje stronę autotestu i konfiguracji.
    Powodzenia,
    pozdrawiam,
    natenczas, e2e4.
  • REKLAMA
  • #8 8870620
    e2e4
    Poziom 20  
    Witam.
    Wybacz zamieszanie. Mnogość modeli i wersji skutecznie utrudnia, przynajmniej mi, zapanowanie nad wiedzą.
    Sprawdziłem w instrukcji obsługi i jest haczyk:
    HP 1215 laser Jak wydrukować str testową lub stan licznika

Pocieszenie niewielkie.
    Pozdrawiam,
    natenczas, e2e4.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik pyta, jak wydrukować stan liczników lub stronę testową z drukarki HP 1215 laser color. Odpowiedzi sugerują różne metody, w tym wejście w menu raportów przez przycisk OK, jednak użytkownik zauważa, że model ten nie ma wyświetlacza. Inna propozycja to wydrukowanie stron informacyjnych z poziomu komputera, ale użytkownik woli rozwiązanie bez podłączania do komputera. Ostatecznie, w przypadku modelu HP CLJ CP1215, sugerowane jest przytrzymanie przycisku resume, co powinno skutkować wydrukowaniem strony autotestu. Użytkownik napotyka trudności, ponieważ drukarka wydaje tylko napis "printer". W końcu, po sprawdzeniu instrukcji obsługi, użytkownik zamyka temat.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA