Witaj.
Przez naciśnięcie klawisza OK wchodzisz w menu Raporty, gdzie znajdziesz zestaw wydruków wewnętrznych urządzenia.
Strzałkami wybierasz Cię interesujący, potwierdzasz za pomocą klawisza OK.
Maszyna drukuje.
Powodzenia,
pozdrawiam,
natenczas, e2e4.
Ale ta drukarka nie ma wyswietlacza to jak wejsc w menu raprty.
Ona posiada 2 klawisze na panelu przednim tylko.
Przytrzymujac zielony drukuje mi tylko jedno słowo chyba printer .
Kolego nie wiem jak w tym modelu ale spróbuj tak:Start > drukarki i ... > właściwości > preferencje drukowania > usługi > drukuj strony informacyjne ( wybierasz jakie)
Oczywiście sterownik musisz mieć zainstalowany.
Wybacz, pomyliłem modele drukarek.
W HP CLJ CP1215 wciśnij i przytrzymaj przez około 3 sek guzik resume,
( nie ten z krzyżykiem )a maszyna wydrukuje stronę autotestu i konfiguracji.
Powodzenia,
pozdrawiam,
natenczas, e2e4.
Witam.
Wybacz zamieszanie. Mnogość modeli i wersji skutecznie utrudnia, przynajmniej mi, zapanowanie nad wiedzą.
Sprawdziłem w instrukcji obsługi i jest haczyk:
✨ Użytkownik pyta, jak wydrukować stan liczników lub stronę testową z drukarki HP 1215 laser color. Odpowiedzi sugerują różne metody, w tym wejście w menu raportów przez przycisk OK, jednak użytkownik zauważa, że model ten nie ma wyświetlacza. Inna propozycja to wydrukowanie stron informacyjnych z poziomu komputera, ale użytkownik woli rozwiązanie bez podłączania do komputera. Ostatecznie, w przypadku modelu HP CLJ CP1215, sugerowane jest przytrzymanie przycisku resume, co powinno skutkować wydrukowaniem strony autotestu. Użytkownik napotyka trudności, ponieważ drukarka wydaje tylko napis "printer". W końcu, po sprawdzeniu instrukcji obsługi, użytkownik zamyka temat. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.