Witam,
Mam tuner DSX 6010/91D 2MB Flash, jest na nim chyba naklejka wizji czy jakoś chyba używany do polsatu nie wiem dokładnie, miałem już kilka softów od kolegów z innego tematu. Ale niestety nie mogę sobie poradzić cały czas wywala mi błędy. Może poprostu coś źle robię
Programuję DSXMultiloader_v8.1.0.1 lub v0.5 , przy próbie załadowania softu oryginalnego cyfry 5.02 dla 2MB nie rusza wogóle to samo przy sofbie 8.1, Natomiast soft 5.02 dla 4MB ruszyła ale po 30 minutach i 50% wywala błąd natomiast 8.1 4MB poszło ale po włączeniu tunera z karta wszystko wyswietlalo sie prawidlowo ale nie bylo sygnału z satelity, na innym tunerze jest ok:(
Robię to pierwszy raz i dlatego proszę o pomoc może jeszcze kwestia przeróbek na płycie? Wszelka pomoc mile widziana ,
pozdrawiam
Mam tuner DSX 6010/91D 2MB Flash, jest na nim chyba naklejka wizji czy jakoś chyba używany do polsatu nie wiem dokładnie, miałem już kilka softów od kolegów z innego tematu. Ale niestety nie mogę sobie poradzić cały czas wywala mi błędy. Może poprostu coś źle robię
Robię to pierwszy raz i dlatego proszę o pomoc może jeszcze kwestia przeróbek na płycie? Wszelka pomoc mile widziana ,
pozdrawiam