logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie sprzedać puste tonery Ricoh, NRG, INFOTEC i inne marki?

22 Gru 2010 23:34 3555 10
  • #1 8902830
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #2 8902842
    JolaP1
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Witam
    Mam tonery firm panasonic i Sharp. Czy was to interesuje?
    Pozdrawiam
    Jola
  • #3 8903326
    _PREDATOR_

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2308
    JolaP1 napisał:
    Witam
    Mam tonery firm panasonic i Sharp. Czy was to interesuje?
    Pozdrawiam
    Jola

Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany :arrow: 004.
    Poprzez edycję postu!
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php
  • #4 8903515
    Janusz.P
    Specjalista - kserokopiarki
    Ocena: 224
    tylko nie wiem po co je skupujecie płacąc za zwykłą butelkę PET nawet 5zł. No chyba że potem wsypujecie toner z beczki i do obrotu a serwis niech się potem martwi że maszyna robi kiepskie kopie i wydruki a materiały przeciez oryginał. Tak więc wole sam oddawać do utilizacji za darmo.
    No bo po co butelka ma być kompletna z naklejką i korkiem i nakrętką. Czuje tu jakiś przekręt który raczej nadaje się do organów ścigania.
  • #5 8903911
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #6 8904027
    Janusz.P
    Wszystko się zgadza tylko zapomieliście o ochronie znaku towarowego. Kasety sa skupowane i przed ponownym wprowadzeniem na rynek musza być usunięte wszystkie znaki i oznaczenia producenta oryginału. Ponadto do sprzedazy nie powinno trafic to pod oznaczeniem oryginału. Z tego co ja wiem to ani Ricoh ani żadna marka pochodna nie skupuje tych opakowań. A wiec pytam wprost - PO CO WAM ORYGINALNE NALEPKI NA BUTELKACH
  • #7 8904695
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #8 8905745
    Janusz.P
    Lepiej nie mówić nic i być uważanym za głupca lub odezwać się i rozwiać wszystkie watpliwości.
    Poprostu juz nie chce mi sie z wami gadać. Firma krzak która wstydzi się nawet na swojej stronie podać swoich danych oprócz maila.
  • #9 8905924
    drebin
    Poziom 28  
    Ocena: 75
    Witam.
    Jeśli chcecie działać legalnie to nie musicie utajniać swoich danych na waszej stronie. Podniosło by to waszą wiarygodność. Z waszej strony internetowej można wywnioskować tyle że skupujecie opakowania oryginalne by po napełnieniu ich jakimś tonerem sprzedawać to dalej jako oryginał. Sorry ale tak to odbieram.
  • #10 8905938
    BoBa
    Ocena: 94
    Janusz P. nie kłóć się z głupcem. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
  • #11 8905963
    rys57
    Moderator
    Ocena: 436
    Dyskusję na tym kończymy.
    Nie udało się.
    Do Autora tematu: Ogłoszenie komercyjne proszę uzgodnić z Administratorem Forum - link na dole strony.

Podsumowanie tematu

✨ W dyskusji poruszono temat skupu pustych tonerów do kserokopiarek, w tym zarówno oryginalnych, jak i zamienników, przez firmę skuptonerow.info. Użytkownicy wyrazili wątpliwości co do legalności i praktyk związanych z tym skupem, sugerując, że firma może napełniać oryginalne opakowania tonerów i sprzedawać je jako oryginały. Pojawiły się również pytania o ochronę znaków towarowych oraz o transparentność działań firmy. W odpowiedziach podkreślono, że skupowane są tylko kompletne opakowania, a także wyrażono obawy dotyczące wiarygodności firmy, która nie ujawnia swoich danych kontaktowych na stronie internetowej.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA