logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Easy Touch ET-909 brak w menu opicji "Nawigacja"

dziula86 29 Gru 2010 10:23 2301 2
REKLAMA
  • #1 8927979
    dziula86
    Poziom 2  
    Witam serdecznie.
    Chciałabym przywrócić moja navi do życia. Zaktualizowałam Automapę i po włożeniu nowej karty SD nawigacja nie chciała uruchomić programu. Gdy zaczęłam używać Easy Touch aby w ogóle ruszyła Automapa a nie wgrane iGo podmieniłam coś w rejestrze, chodziło o to by startowała z Automapy a nie iGo. Wszystko działało poprawnie. Przypuszczam, że teraz nie działa bo nazwa Automapy w rejestrze która ja uruchamiała jest teraz inna niz nazwa pliku w zaktualizowanej wersji. W każdym razie, zrobiłam teraz reset kombinacja klawiszy reset+menu+klawisz głośności "w górę" i po nim z menu użytkownika w ogóle zniknęła opcja nawigacja. Jest tam teraz tylko Ustawienia i Multimedia. Kiedy uruchomiłam Windowsa na navi w katalogu MyFlashDisk nie widze pliku DestinatorApps. I co by tu teraz z tym począć?
  • REKLAMA
  • #2 8930934
    Pontikos
    Poziom 39  
    Ocena: 1007
    1. skopiowac ZAWARTOSC folderu AutoMapy EU na karte SD, do folderu glownego (czyli BEZ folderu)
    2. znajdz plik wceAm.exe / wce42am.exe i zmien jego nazwe na Autorunce.exe
    3. Po uruchomieniu urzadzenia Z WLOZONA TAKA KARTA uruchomi sie AutoMapa ;)

druga metoda jest przywrocenie Rejestru i zawartosci Flasha z kopii zapasowych, ktore wykonales przed modyfikacja.
  • #3 8933104
    dziula86
    Poziom 2  
    Nie zadziałało niestety ... Jak nie było opcji Nawigacja w menu ... tak nie ma dalej. A i Automapa się nie włącza ... :/ a do kopii zapasowej nie mam chwilowo dostępu niestety ...
REKLAMA