Witam, zastanawiam się nad kupnem ADS HXi3000, słyszałem jednak pare opinii, że końcówka nie radzi sobie z niskimi częstotliwościami tak jak seria PLX choćby model 3200. No i mam dylemat, nie wiem czy kupić HXI3000 czy PLX3200, kusi mnie ta waga w HXI, klasa 2H, do tego moc bardzo wysoka idealna do mojego zestawu, a PLX to jednak seria sprawdzona, tylko strasznie ciężka, jestem mobilnym DJ-em, nagłaśniam imprezy typu osiemnastki, wesela na 150osób, sylwestry, studniówki itp. Ogólnie gram doo kotleta. W branży siedze od 3 lat i aktualnie zasilam ADSem LX1400 2x LDM PLP-515 + 2x LDM PST-600. No i dlatego, że LX1400 ma troche mało mocy, a z chęcią przerzuciłbym się na coś mocniejszego i dobrzeby było żeby wzmacniacz był lżejszy no to zastanawiam się nadt tym HXi3000.
Podajcie mi odpowiedzi na takie pytania jaka jest różnica w brzmieniu miedzy HXi300, a PLX3200/4000, w co warto zainwestować?
Proszę o odpowiedzi osoby kompetentne, która testowały obie końcówki, które mogą naprawde coś powiedzieć na ten temat. Z góry dziękuje!!
Pozdrawiam
Rafał Jończyk
Dj Rafix
Podajcie mi odpowiedzi na takie pytania jaka jest różnica w brzmieniu miedzy HXi300, a PLX3200/4000, w co warto zainwestować?
Proszę o odpowiedzi osoby kompetentne, która testowały obie końcówki, które mogą naprawde coś powiedzieć na ten temat. Z góry dziękuje!!
Pozdrawiam
Rafał Jończyk
Dj Rafix