logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam instrukcji obsługi do CARMINAT BLUETOOTH CD.

wierzp01 03 Sty 2011 17:20 5425 7
REKLAMA
  • #1 8952201
    wierzp01
    Poziom 2  
    Witam
    poszukuję polskiej instrukcji obsługi do CARMINAT BLUETOOTH CD.
    jeśli ktoś ma na maila lub link będę wdzięczny
  • REKLAMA
  • #2 9142988
    PiasQ
    Poziom 14  
    Ocena: 29
    Co dokładnie potrzeba wiedzieć? Chętnie pomogę :)
  • REKLAMA
  • #3 9147407
    wierzp01
    Poziom 2  
    Mam w Scenicu taką navi - wersja angielska
    potrzebuję polską instrukcje obsługi abym mógł poznać wszystkie "triki" obsługi navi radia i telefonu
  • REKLAMA
  • #4 9147507
    PiasQ
    Poziom 14  
    Ocena: 29
    Niestety z instrukcją będzie ciężko. Póki co nigdzie takiej nie widziałem (chodzi o taką w PL języku). Zapraszam natomiast, jeśli jesteś zainteresowany, na wgranie polskiego języka do tej nawigacji :).
  • REKLAMA
  • #5 9399543
    tadamek
    Poziom 2  
    Ja również szukam, po angielsku tez mnie zadowoli. W mojej Lagunie III bluetooth ma problem z Nokia 6303 classic. Tracą łączność, a często się nie widzą. Co może być nie tak?
  • #6 9402673
    tadamek
    Poziom 2  
    Rozwiązałem mój problem. 6303 ma problemy ale 6300 już nie, czyli problem był w telefonie. Nadal poszukuję instrukcji "Carminat bliuetooth CD" - może być po angielsku.
  • #7 9728589
    kazikzam
    Poziom 1  
    I ja też szukam
  • #8 14703844
    toaj
    Poziom 12  
    Ocena: 26
    Tutaj jest do sciagniecia: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
    Załączniki: Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje polskiej instrukcji obsługi do systemu CARMINAT BLUETOOTH CD, który znajduje się w jego samochodzie Renault Scenic. Inni uczestnicy dyskusji również wyrażają zainteresowanie instrukcją, a niektórzy informują o problemach z łącznością Bluetooth, szczególnie z telefonem Nokia 6303 classic. Pojawiła się sugestia dotycząca wgrania polskiego języka do nawigacji. Ostatecznie, jeden z uczestników podał link do pobrania instrukcji w formacie PDF.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA