logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Google i YouTube nie działają na moim komputerze, ale działają u brata

01matre11 18 Sty 2011 23:18 5421 9
REKLAMA
  • #1 9025335
    01matre11
    Poziom 10  
    Ocena: 7
    od wczoraj nie moge wejść na google i youtube mój brat może i jesteśmy pod tym samym routerem.... nawet przeinstalowałem ff i korzystałem z innych przeglądarek nadaremnie niestety......:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
  • REKLAMA
  • #3 9025548
    01matre11
    Poziom 10  
    22 tato
  • REKLAMA
  • #4 9026044
    romeok01
    Poziom 35  
    Ocena: 589
    Najpierw przepnij kable w routerze ze swojego komputera na komputer brata i sprawdź czy bedzie działać, strony moga być blokowane w routerze.

Jak dalej bedą blokowane przeskanuj komputer programem combofix.
  • REKLAMA
  • #5 9028842
    01matre11
    Poziom 10  
    sparawdzałem na laptopie działa..... uzywałem tego programu i nadal jest tak samo..:!:
  • #6 9029142
    romeok01
    Poziom 35  
    Ocena: 589
    Czyli co mam rozumieć, że strony nie są blokowane w routerze?

Jak nie są blokowane w routerze to masz poblokowane w swoim komputerze, albo jakimś programem , albo jakimś firewalem, albo masz jakies wirusy.
    Posprawdzaj wszystko.

Nikt tu nie wie co tam masz poinstalowane na tym komputerze.
  • #7 9030024
    01matre11
    Poziom 10  
    nie to nie wina routera... skanuje już któryś raz pc clinerem czyściłem zbedne programy usówałem.....
    a co naj dziwniejsze stało sie to naggle gdy byłem na youtube i oglądałem film i kliknąłem najtępną częsć i już nie chciała sie załadować....
  • REKLAMA
  • #9 9030493
    piterus99
    Poziom 43  
    Ocena: 328
    Jak ma obejrzeć filmik skoro yT zablokowane ;)

Powiedz jaki komunikat Ci wywala... Nie można odnaleźć strony/serwera, upłynął limit czasu żądania czy inny?
  • #10 9030675
    01matre11
    Poziom 10  
    nie nie ma tam sprawdzałem..... a tego linka nie moge obejrzeć... i po ładowaniu pokazuje sie że bład wczytywania strony połączenie zostało zresetowane, ale jak wpisze 74.125.79.104 to wejde na google i wyszukam coś oczywiście jeśli coś jast dalej w google jak klikne w wyszukane to znowu to samo

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik zgłasza problem z dostępem do Google i YouTube na swoim komputerze, mimo że te same strony działają na komputerze jego brata, który jest pod tym samym routerem. Po przeinstalowaniu przeglądarki Firefox i próbach z innymi przeglądarkami problem nadal występuje. Użytkownik sprawdził połączenie kablowe oraz skanował komputer programem ComboFix, ale nie przyniosło to rezultatu. Inni uczestnicy dyskusji sugerują, że problem może być spowodowany blokadą na poziomie komputera, wirusami lub ustawieniami zapory sieciowej. Użytkownik zauważa, że problem pojawił się nagle podczas korzystania z YouTube, a komunikat o błędzie wskazuje na zresetowane połączenie. Sugerowane rozwiązania obejmują sprawdzenie pliku hosts w systemie Windows oraz możliwość zablokowania dostępu do stron na podstawie identyfikatora komputera.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA