logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

TOMPOL PRO TSX523 - opinie o jakości kolumn z głośnikami Koppa i STX

jankes093 19 Sty 2011 13:51 2825 2
REKLAMA
  • #1 9026935
    jankes093
    Poziom 10  
    Witam.

Proszę o pomoc.
    Chciałbym wymienić nagłośnienie. Znalazłem na allegro kolumny w przystępnej jak dla mnie cenie (http://allegro.pl/kolumny-tsx523-2x2500w-raty-gwarancja-faktura-vat-i1406343769.html) i potrzebuje opinii jaka jest jakość tego sprzętu. Pisałem do sprzedawcy na jakich głośnikach jest zbudowana kolumna? Odpisał że na głośnikach koppa i STX.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 9782902
    adamboro
    Poziom 10  
    Ocena: 21
    Odradzam jakiekolwiek produkty firmy TOMPOL alias DJ_Setek na allegro. Znajoma kupiła (zw swojej niewiedzy) zestaw Wzmacniacz + mikser + mikrofon + 2 kolumny 700W (350RMS, przynajmniej tak jest napisane markerem na naklejce z tyłu :-). Po godzinie grania z miksera poleciał dymek, a jedna z kolumn zaczęła charczeć. Zestaw był u gościa 3 tygodnie na reklamacji, po czym odpisał w języku, który w ogóle nie przypomina polskiego, że reklamacja nie może zostać uznana, ponieważ sprzęt ma uszkodzenia mechaniczne. Od tamtej pory zero kontaktu z gościem.
  • Pomocny post
    #3 9783008
    DJKompot
    Poziom 26  
    Ocena: 30
    To jest szajs. Nie kupuj tego no chyba że chcesz tak jakby wyrzucić pieniądze do kosza.
REKLAMA