http://www.youtube.com/watch?v=qVaZz-ryzi8 Według mnie bardzo fajna piosenka. Coś o miłości i elektryczności.
Zapraszam do komentowania i dodawania własnych fajnych, nie tylko popularnych piosenek Disco Polo. Ten temat nie ma na celu żadnej listy na wesela, dyskoteki czy coś w podobnym stylu, tylko tutaj rozmawiamy o tych piosenkach. Proszę o nie obrażanie czy coś w tym stylu, że Disco Polo słuchają tylko wieśniaki itp.
Jak dla mnie DP to jeden z lepszych z gatunków muzycznych. Bez tych piosenek nie ma zabawy. W wielu imprezach lecą piosenki DP tj. dyskoteki, wesela, studniówki, 18-stki. Lubię słuchać ten rodzaj muzyki, szczególnie te starsze piosenki i te mniej znane zespoły. Jakie wy macie opinie na temat tych piosenek ? Proszę o wypowiedzi.
Jak dla mnie DP to jeden z lepszych z gatunków muzycznych. Bez tych piosenek nie ma zabawy. W wielu imprezach lecą piosenki DP tj. dyskoteki, wesela, studniówki, 18-stki. Lubię słuchać ten rodzaj muzyki, szczególnie te starsze piosenki i te mniej znane zespoły. Jakie wy macie opinie na temat tych piosenek ? Proszę o wypowiedzi.