Problem zaczął się niedawno: po włączeniu komputera zauważyłem dziwną zmianę rozdzielczości (normalnie mam 1366x768), a teraz ustawiło się 1360x768. Okazało się, że owa zmiana rozdzielczości spowodowana jest tym, że moja 7300GT nie rozpoznaje monitora. Mam również kartę integrowaną, działającą poprawnie, ale jej osiągi nie powalają więc zależy mi na sprawnym działaniu GeForce'a. Przechodząc do sedna: Po włączeniu dowolnej aplikacji 3d pojawiają się dziwne, mrugające artefakty (załącznik)
I teraz: instalowałem różne wersje sterowników kilka razy, we wszystkich możliwych konfiguracjach (driver cleaner itd.), kartę czyściłem, zmieniłem nawet radiator, sprawdzałem złącza i nic, cały czas mam artefakty. Czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
I teraz: instalowałem różne wersje sterowników kilka razy, we wszystkich możliwych konfiguracjach (driver cleaner itd.), kartę czyściłem, zmieniłem nawet radiator, sprawdzałem złącza i nic, cały czas mam artefakty. Czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem?