logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odtworzyć Divx na Sony DAV-SA30 bez wsparcia dla tego formatu?

>PM< 18 Paź 2004 19:40 1260 4
REKLAMA
  • #1 921325
    >PM<
    Poziom 10  
    Witam!
    Posiadam zestaw kina domowego Sony DAV-SA30. Niedawno obiło mi się o uszu coś nietypowego. Usłyszałem, że do filmu w Divx-e dołącza się jakiś program. Ten programik, ma podobno coś zrobić, że na stacjonarnym odtwarzaczu DVD, który nie czyta Divx-a zacznie odtwarzać ten format, ale tylko na tej płycie w której jest ta aplikacja. Tylko niepamiętam jak się nazywa ten program i nieweim skąd go wziąść. :cry:

Pozdrowienia!
  • REKLAMA
  • #2 921352
    Mr. CEWKA
    Poziom 17  
    Ocena: 13
    Podejrzewam, że to bujda, do puki nie zobacze na własne oczy nie uwierzę :-)
  • REKLAMA
  • #3 921592
    beavis
    Poziom 17  
    Ocena: 2
    Niesamowite. Postaraj się przypomnieć sobie gdzie to słyszałeś bo to naprawdę byłoby coś :D W przeciwnym przypadku wiesz jak to jest gdy ktos coś gdzieś jakoś
  • REKLAMA
  • #4 921693
    elbob
    Poziom 32  
    Ocena: 117
    Witam.

Co do tego programiku, to raczej uwierzyłbym, że miałby on za zadanie uaktualniać kodeki potrzebne do odtwarzania Divx'ów w stacjonarnych odtwarzaczach DVD już obsługujących ten format. Chociaż w dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe :wink: . Gdybyś jednak znalazł coś takiego, to daj znać.

Pozdrawiam.
  • #5 923555
    >PM<
    Poziom 10  
    aaa.... Przypomniałem sobie!!! Usłyszałem to na giełdzie. Pomyliło mi się. To nie na płyte się wgrywa ten prgramy, tylko Odtwarzacz DVD podłącza się do komputera i wgrywa ten program. Przepraszam za pomyłke. Postaram się jak najszybciej dowiedziec na ten temat czegoś nowego!
REKLAMA