Myślałem nad czymś w stylu ELIZABETH ale inne też rozwarze dajcie jakieś fotki , opis czy sprawne czy też uszkodzone (jak tak to co) no i cenę, jak gdzieś nie opodal Oświęcimia to odbiór osobisty.
Uher UR-3500. Słychać go, że się włącza, charakterystyczne pyknięcie po kilku sekundach oraz podświetlenie klawisza gdy próbuje wybrać źródło. Brak gałek od bass, treble, balance. Do garażu idealny. Cena do uzgodnienia. Nie chce za niego dużo. Moge zamienić za dobry, starannie dostrojony tuner z dopłatą.
Witam, mam amplituner AT9100 z nieprzestrojonym pasmem, poza tym wszystko sprawne na moje oko. coś takiego: http://unitra-fan.pl/viewtopic.php?t=398. Pasmo jednak przestrojone na aktualne.
Posiadam zodiak z Przestrojonym Pasmem całkowicie sprawny sztuk 2 można sobie nawet wybrać mogę zrobić zdjęcia ,
Mam również Amatora 2 stereo tylko nie wiem czy przerobiony.
W ładnym stanie podświetlanie przerobiłem na diody białe wygląd oryginalny ale mniej prądu pobiera.
✨ W dyskusji poruszono temat zakupu amplitunera lub wzmacniacza do garażu, z możliwością naprawy. Użytkownicy zaproponowali różne modele, w tym amplituner Uher UR-3500 z uszkodzeniem zmiany źródła dźwięku oraz AT9100, który wymaga przestrojenia pasma. Inne oferty obejmowały Zodiaka oraz Amatora 2 stereo, a także Diore Tosca 303, która wymaga wymiany końcówek mocy. Użytkownicy prosili o zdjęcia i szczegóły dotyczące stanu technicznego urządzeń oraz ceny. Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.