Witam,
mam do sprzedania magnetowid VHS marki Philips
Model: VR 451/59
Magnetowid działał poprawnie, przeleżał kilka lat (?) na strychu (acz dobrze zabezpieczony przed kurzem). Ostatnio go sprawdzałem i okazało się, że niestety nie daje obrazu na telewizor, sprawdzane połączeniem scart <-> scart. Dźwięk jest przekazywany poprawnie.
W skład zestawu wchodzi:
- magnetowid VHS
- oryginalny pilot
- kilka kaset (na zdjęciu)
- przewód zasilający
- przewód antenowy
- przewód SCART <-> SCART
- przewód SCART <-> 4x cinch
Nie posiadam instrukcji obsługi.
Przed wykryciem usterki wystawiłem magnetowid na allegro, jedna z osób zapytała o obsługę LP / SP - tak, jest wybór i obsługuje.
Stan zewnętrzny dobry, co do środka to nie powiem, bo kompletnie się na tym nie znam. Może da się to naprawić, mi jest jednak zupełnie zbędny.
Cena: 25zł + wysyłka
Z uwagi na wagę magnetowidu i kaset dla jasności zaznaczam, że cena wysyłki nie będzie niewielka (oczywiście zgodna z cennikiem Poczty Polskiej).
Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
W razie pytań proszę pisać PW.
mam do sprzedania magnetowid VHS marki Philips
Model: VR 451/59
Magnetowid działał poprawnie, przeleżał kilka lat (?) na strychu (acz dobrze zabezpieczony przed kurzem). Ostatnio go sprawdzałem i okazało się, że niestety nie daje obrazu na telewizor, sprawdzane połączeniem scart <-> scart. Dźwięk jest przekazywany poprawnie.
W skład zestawu wchodzi:
- magnetowid VHS
- oryginalny pilot
- kilka kaset (na zdjęciu)
- przewód zasilający
- przewód antenowy
- przewód SCART <-> SCART
- przewód SCART <-> 4x cinch
Nie posiadam instrukcji obsługi.
Przed wykryciem usterki wystawiłem magnetowid na allegro, jedna z osób zapytała o obsługę LP / SP - tak, jest wybór i obsługuje.
Stan zewnętrzny dobry, co do środka to nie powiem, bo kompletnie się na tym nie znam. Może da się to naprawić, mi jest jednak zupełnie zbędny.
Cena: 25zł + wysyłka
Z uwagi na wagę magnetowidu i kaset dla jasności zaznaczam, że cena wysyłki nie będzie niewielka (oczywiście zgodna z cennikiem Poczty Polskiej).
W razie pytań proszę pisać PW.