Witam. Mam oldschoolową nokię 6230i. Była w erze, ale zdjąłem jej sima i hula na prepaid w orange. Mam potrzebę przekierowywania w czasie pracy połączeń przychodzących na numer prywatny na numer służbowy ,też orange. Gdy wejdę w menu połączeń i zaznaczę przekierowanie gdy niedostępny, względnie nieosiagalny i wpiszę mój numer służbowy, to pokazuje się STOP i "Zapytanie niekompletne". Po sprawdzeniu statusu okazuje się, że połączenia przekazywane są na pocztę glosową orange (50011133) i za chusteczkę nie mogę tego wywalić,bo znowy zapytanie jest niekompletne
Czy ktoś z kolegów foruowiczów miałby pomysł jak rozwiązać w jakiś prosty sposób ten problem? Trochę dwie komóry wadzą w robocie po kieszeniach, a tak prywatna by sobie odpoczęła w kieszeni płaszcza, a połączenia przejąła ta robocza. Z góry dzięki za wszelkie info.
ps. A czy ewentualnie orientuje się ktoś le sobie orange liczy za przekierowanie rozmowy? Bo może taniej wyjdzie dwusimówka he,he Tyle,że nokia nie robi
((
ps. A czy ewentualnie orientuje się ktoś le sobie orange liczy za przekierowanie rozmowy? Bo może taniej wyjdzie dwusimówka he,he Tyle,że nokia nie robi