logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy można odzyskać skasowane rozmowy w Gadu-Gadu 10?

MANYK 07 Lut 2011 17:09 15214 6
REKLAMA
  • #1 9117081
    MANYK
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    Wiem że temat był poruszany wiele razy ,ale niestety nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi na pytanie czy da się odzyskać i tu trzeba podkreślić słowo SKASOWANE rozmowy z NOWEGO gg konkretnie wersja 10.
    Ze starej wersji wiem że sie da ,a znowej jedni piszą że się nieda drudzy piszą że sie da.
    To były dosyć stare posty więc może coś poszło do przodu i jest już może jakiś program do odzyskiwania skasowanych rozmów.
    Dodam że już odczytywałem moje archiwum które jest w formacie archive.db programem archive db tools, ale odczytuje tylko to co jest , a mi chodzi o to co było i zostało skasowane.
  • REKLAMA
  • #2 9860978
    ~Aga1234
    Poziom 2  
    Ocena: 4
    Witam, mam pytanie jak mogę odzyskać usunięte archiwum z Nowego Gadu-Gadu? Próbowałam wielu programów, ale ona obsługują plik z rozszerzeniem .dat, a u mnie jest plik archives.db. Bardzo proszę o pomoc
  • REKLAMA
  • #3 9861118
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 585
    ~Aga1234 napisał:
    Próbowałam wielu programów, ale ona obsługują plik z rozszerzeniem .dat

Wymień te programy.
  • #4 9861346
    ~Aga1234
    Poziom 2  
    Ocena: 4
    Udało mi się w końcu odzyskać wiadomości ręcznie usunięte. Ale nie odzyskałam wiadomości, które były nie archiwizowane, czy jest jakiś sposób na ich odzyskanie
    ?
  • REKLAMA
  • #5 9861351
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 585
    Wiadomości niearchiwizowanych nie odzyskasz.
  • #6 9864104
    maderon
    Poziom 1  
    Skoro udało Ci się odzyskać skasowane rozmowy to może podzielisz się z nami wiedzą jak to uczynić?
  • REKLAMA
  • #7 9900209
    zamoj
    Poziom 1  
    własnie
    czy jest sposób żeby odzyskać nie zarchiwizowane wiadomości z gg

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy Gadu-Gadu 10 dyskutują na temat możliwości odzyskania skasowanych rozmów. Wiele osób próbowało różnych programów, jednak większość z nich obsługuje pliki z rozszerzeniem .dat, podczas gdy Gadu-Gadu 10 używa pliku archives.db. Niektórzy użytkownicy udało się odzyskać ręcznie usunięte wiadomości, ale nie znaleziono skutecznego sposobu na odzyskanie wiadomości, które nie były archiwizowane. W dyskusji pojawia się pytanie o programy do odzyskiwania skasowanych rozmów oraz o metody, które mogłyby pomóc w tej kwestii.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA