logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaką nagrywarkę DVD z polskim menu wybrać do TV Samsung i dekodera Ferguson?

naimadp 09 Lut 2011 19:46 1366 3
REKLAMA
  • #1 9127869
    naimadp
    Poziom 15  
    Ocena: 28
    Witam. Niech ktoś podpowie jaką najlepiej kupić nagrywarkę DVD. Sprzęt jaki posiadam TV Samsung LCD37'' i dekoder Ferguson 7600UCI. Chciałbym oczywiście to wszystko razem połączyć.

Tak się rozglądałem na allegro ale nie ma zbyt wielu nagrywarek a jak już są jakieś firmowe to nie mają polskich menu. Może ktoś się wypowie na ten temat. Może ktoś ma z polskim menu?
  • REKLAMA
  • #2 9134485
    jarekba
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam.
    Mogę polecić z czystym sumieniem HR-777 oczywiście z polskiego rynku bo bedzie miała polskie menu. Ma w miare intuicyjne menu, sporo możliwości , dysk 320GB, HDMI i będzie najlepiej pasowała do TV. Pełne informacje na stronie Samsunga. Te z Allegro w większości są przywożone , ale spotkałem się i z ofertą krajową.... Jednak to zawsze sprzęt z drugiej ręki.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 9136816
    naimadp
    Poziom 15  
    Ocena: 28
    Dzięki kolego za odpowiedź. Troche mi rozjaśniłeś sytuację, bo w ogóle nie wiem jak to jest z tymi nagrywarkami. To znaczy że Samsung ma większość pewnie modeli z PL menu tylko trzeba pytać już sprzedających przy kupnie. W ceneo troche tego jest.. A jeśli byś mógł to powiedz jakie masz problemy z nagrywarką bo w różnych modelach ludzie piszą że raz to nie działa raz to. Masz może podłączone to z dekoderem cyfrowym?
  • #4 9171202
    jarekba
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam
    Używam podstawowych funkcji i nie miałem do tej pory problemów użytkowych. Raczej techniczny po próbie zmiany oprogramowania, ale to już przeszłość.. (pisałem o tym gdzies na forum). Czasem coś nagram z TV, częściej kopiuję. Na razie jeszcze nie mam dekodera cyfrowego. Zapewne jak sie poszuka na różnych forach to użytkownicy bardziej tematem "zafascynowani" opisują różne czasem bardzo wyszukane problemiki... Instrukcja tego urządzenia opisuje dużo jego możliwości z których większość z nas nie korzysta
REKLAMA