Witajcie, otóż mam następujacy problem kupiłem cześć do mojego komputera takie jak płyte głowna , karte graficzna oraz procesor. Formatowałem swoj dysk twardy zainstalowalem windowsa wszystko dobrze gra wchodze do windowsa i niestety nei wykrywalo mi mojej karty graficznej geforce8600gt wiec sciagnelem sobie sterowniki na innym kompie bo nie moge tu zrobic urzodzenia bezprzewodowego zainstalowalem i wymagalo to restartu komputera kiedy go zrestartowalem pojawil sie napis: Verifyong DMI Poll Data ... Upade Success i tu pojawiaja sie 4 dziwne znaki pod tym napisem 1 znak jest taki jak myslnik i dolaczona do niego kreska tylko w dol 2 znak to jakis jakby krzyz ktory troche przypomina slonce 3 znak to literka a z kreska nad nim i 4 to jakby P tylko w druga strone tylko z 2 nogami ;p chcialbym dodac ze zanim zainstalowalem sterowniki zeby urochomic windowsa musialem miec wlozona plyte z windowsem Xp i nic nie kliklalem jezeli tam bylo napisane zeby cos klinac jesli ta plyta ma sie urochomic jesli zro bilem cos inaczej to sie komputer nie wlaczal jesli ktos moze tak mial ktos moze mi pomoc to bardzo bym byl wdzieczny
Niezwłocznie doprowadź post do zgodności z językiem polskim.
[jankolo]
Niezwłocznie doprowadź post do zgodności z językiem polskim.
[jankolo]