logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Asus N71V – zniknięcie partycji D po zapełnieniu dysku, jak przywrócić dostęp?

wujek8891 22 Lut 2011 08:02 2010 6
REKLAMA
  • #1 9185981
    wujek8891
    Poziom 10  
    Ocena: 47
    Witam mam problem z Laptopem.Wszystko było dobrze az do momentu zapełnienia dysku.Zapełniłem 2 dyski na max było ok.po właczeniu kompa nastepnego dnia w "Mój Komputer" jest tylko dysk "C" , "D" dysku nie ma.co trzeba zrobic zeby był i dlaczego sie tak stało? prosze o pomoc z Gory dziekuje.
  • REKLAMA
  • #2 9185996
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 9186086
    wujek8891
    Poziom 10  
    2 partycjie c i D
  • #4 9186118
    Matuzalem

Poziom 43  
    Ocena: 1079
    1. Jak wygląda zarządzanie dyskami? - Wstaw zrzut, bo bo może to tylko "zgubienie" litery.
    2. Jaki system?
    3. Jaki konkretnie laptop?

PS.
    Dostosuj tytuł do treści pkt 11 Regulaminu.
    Konto firmowe:
    Doradztwo podatkowe
    Wilczyńskiego 25/13, Olsztyn, 10-686
  • REKLAMA
  • #5 9186151
    wujek8891
    Poziom 10  
    System Windows 7. Laptop Asus N71V. litere wstawiłem i dysk jest ale pusty czy jest mozliwość odzyskania tego co było na nim?i dlaczego zginoł?
  • #6 9186429
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #7 9202761
    mrrafkow
    Poziom 10  
    Samo odzyskanie jest możliwe, ale możliwe jest też że wcale nie będzie takiej potrzeby.
    Program : Rtt R-Studio 5, albo jakoś inaczej.
    Google : http://www.dobreprogramy.pl/RStudio,Program,Windows,13248.html

Jeżeli potrzebujesz więcej opcji programu (tzn. full), szukaj na portalach typu PEB itd...

A co do dysku to nie wiem... Odpowiadam na pytanie dotyczące odzyskania danych... Ja tym odzyskałem zdjęć z partycji którą sformatowałem.. Fakt, nie wszystkie, ale jednak ;)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z laptopem Asus N71V, w którym po zapełnieniu dysku D, partycja ta przestała być widoczna w systemie Windows 7. Po dodaniu litery do partycji D, ta stała się widoczna, ale jest pusta. Użytkownik pyta o możliwość odzyskania danych oraz przyczyny zniknięcia zawartości. Odpowiedzi sugerują sprawdzenie zarządzania dyskami oraz proponują użycie oprogramowania do odzyskiwania danych, takiego jak R-Studio.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA