Jak w temacie matryca jest do wymiany (uszkodzenie mechaniczne)- moje pytanie to -jakie są koszty takiej zabawy czy ktoś zna kogoś kto podjoł by sie takiej naprawy najlepiej z Łodzi lub okolic ewentualnie mogę sprzedac ..
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamsatgal napisał:Jest specyfikacja pdf na Google tej matrycy i co kolega podpowiada to nie prawda, sterowanie ma 2XLVDS. Tcon 12V gniazdo 51 pin.
satgal napisał:W specyfikacji tv raz piszą że 100hz raz nic. W pdf do tej matrycy pisze że PAL Secam Freq. 100HZ a NTSC 120HZ. Swego czasu były matryce 1366X768 ze sterowaniem 2XLVDS 100HZ a że były nie dostępne lub b. ciężko dostępne sprzedawcy jak taką mieli to dawali cenę zaporową. Obecnie jak coraz częściej ktoś szuka matrycy Full HD to jak nie ma dokładnie tego typu to tą metodę stosują bo dużo łatwiej dopasować każdą matrycę ze złączem 30 pinowym o rozd. 1366X768 1XLVDS do TV niż Full gdzie gniazdo jest 41 lub 51 pin. Jak kolega olo85 ma inne inf na temat tej matrycy to niech je przedstawi poczytam z ciekawości.