logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zainstalować sterowniki do sieci przewodowej na Asus M2N?

Tomek_LG 25 Lut 2011 16:30 1686 5
REKLAMA
  • #1 9202619
    Tomek_LG
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam!
    Dziewczyna poprosiła mnie żebym jej naprawił komputer a więc sformatowałem go i chciałem podłączyć go do internetu. Wyszedł komunikat że nie mogę skonfigurować połączenia internetowego bo nie mam zainstalowanej karty sieciowej. Prostym programem sprawdziłem jaka to jest płyta jest to Asus M2N no i chciałem ściągnąć sterowniki do karty sieciowej która wydaje mi się że jest zintegrowana z płytą główną ze strony Asusa. Ale tam jest tylko sterownik do sieci bezprzewodowej a nie mogę znaleźć normalnego sterownika, bo u niej jest sieć przewodowa.
    Tutaj jest strona s tym produktem i sterownikami http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N
    Czy coś mam zainstalować z tej listy sterowników tak żeby komputer poprawnie działał? Czy np. jak zainstaluję ten sterownik do sieci bezprzewodowej to zadziała jak podłączę kabel i będę mógł skonfigurować nr. IP? CO mam zrobić w ogóle? Bo już sam nie wiem. Bardzo proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 9202631
    RADU23
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1729
    Podaj konfigurację jakąś bardziej szczegółową! Nawet nie wiemy jaki masz system operacyjny?!
  • REKLAMA
  • #3 9202635
    Tomek_LG
    Poziom 10  
    zainstalowałem jej Windowsa XP SP3 Tutaj mam informację na temat płyty głównej
    Link
    a tu informacja na temat CPU:
    Link
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #6 9202692
    Tomek_LG
    Poziom 10  
    Dziękuję wam bardzo!
REKLAMA