logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

LG 42LH4000 obraz po aktywacji odtwarzania z usb filmów

pMula1 28 Lut 2011 11:44 3113 5
REKLAMA
  • #1 9215257
    pMula1
    Poziom 11  
    Ocena: 13
    Witam,
    jak w temacie mam mały problem, zanim postąpiłem tak jak w instrukcji by odblokować usb w "Tool Option 3"- przypadkowo w tool option 1 zmieniłem wartości. Niestety wprowadzone przeze mnie zmiany spowodowały zmiane rozdzielczość, a ja nie pamiętam ustawień fabrycznych próbuję i próbuję ale niestety bezskutecznie.
    Może ktoś posiada wiedzę jak powrócić do ustawień fabrycznych w tym menu, w menu zwykłym ( dostępnym z pilota) nie pomogło.
    Koledzy pomocy:(
  • REKLAMA
  • #2 9215481
    Pablo1964
    Moderator
    Ocena: 640
    pMula1 napisał:
    postąpiłem tak jak w instrukcji

Więc nie ma najmniejszego problemu. Jedynie trzeba udać się do serwisu.
  • REKLAMA
  • #3 9218210
    pMula1
    Poziom 11  
    no tak, ale mi kolega poradził - do serwisu- jak bym się chciał udać do serwisu to szanowny kolega nie czytałby tego posta:)
    a tak dokładniej problem polega na tym ze podczas reklam obraz "zwęża" się po bokach.
    Prosiłbym o dane jak to ustawić, a do kolegi powyżej o wytłumaczenie dlaczego do serwisu:)
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #4 9218331
    lamer.
    Poziom 33  
    Ocena: 49
    Jeśli jest na gwarancji to gnaj do serwisu i niczym się nie przejmuj. LG wydał nowy biuletyn serwisowy, w którym jest punkt mówiący o wymianie wszystkich gwarancyjnych telewizorów, z niezabezpieczonym trybem serwisowym. Dostaniesz nowy telewizor.
  • REKLAMA
  • #5 9219715
    pMula1
    Poziom 11  
    Dzięki za pociechę:) hehe. Po wymianie na nowy nie będę mógł odblokować trybu usb by odtwarzać filmy z pena i tu mały problem...

Jeśli ktoś może coś podpowiedzieć, to bardzo proszę i z góry dziękuję.
    Pozdrawiam
  • #6 9219756
    Pablo1964
    Moderator
    Ocena: 640
    pMula1 napisał:
    ... a do kolegi powyżej o wytłumaczenie dlaczego do serwisu:)

Już to kiedyś wyjaśniałem w zasadach działu:
    Pablo1964 napisał:
    W przypadku stwierdzenia utraty kontroli nad wprowadzonymi zmianami należy niezwłocznie udać się do serwisu, aby zapobiec kompletnemu zniszczeniu sprzętu.

Zamykam temat.
REKLAMA