logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

TV do 2300zł. 37-42 cale- może być 32. Telewizja satelitarna

dziadzior 02 Mar 2011 21:00 1529 4
REKLAMA
  • #1 9227297
    dziadzior
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Witam
    Mam dylemat. Planuję zakup telewizora i na wydatek mam max 2300zł. Chciałbym coś w rozmiarze 37-42 ale ostatecznie dobre 32 tez bym się zgodził. Poszukuję czegoś w miarę dobrego, jakościowo. Funkcja 3D niepotrzebna. TV będzie pod telewizją satelitarną, póki co C+.
    Proszę o pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 9227775
    jerzyf
    Poziom 23  
    Ocena: 198
    Samsung LE40C650
  • REKLAMA
  • #3 9233306
    Ekspert_Philips
    Poziom 13  
    Ocena: 5
    Dziazdior, jeśli odległość od telewizora przekracza 2 metry, zalecam przekątną 37 cali. 32”, sprawdza się optymalnie przy odległości 1,5 m.
    Jeśli, tak jak piszesz telewizor będzie służył jedynie do odbioru platformy cyfrowej, to rozumiem, że funkcje typu dostęp do Internetu, czy możliwość bezprzewodowego przesyłu danych z komputera mają dla Ciebie drugorzędne znaczenie ,to przy zakupie sprzętu szukaj zwłaszcza technologii poprawy obrazu. W telewizorach Philips będą to m.in.: PixelPlusHD, HD Natural Motion czy ekran 100Hz – w skrócie wszystkie wymienione odpowiadają za wzmocnienie kolorów, ostrości i redukcję szumów. Jeśli interesowałby Cię wybór telewizora Philips, to uważam, że Twoim potrzebom najpełniej odpowiada model z serii 5000 – czyli 37PFL5405H/12. Jego zdjęcia i opis znajdziesz na oficjalnej stronie Philips.
    Mam nadzieję, że mogłem pomóc, ale jeśli miałbyś do mnie jakieś pytania – pisz śmiało na adres ekspert(_at_)philips.com
  • REKLAMA
  • #4 9234892
    bodzio.c
    Poziom 13  
    Ocena: 20
    Przy odległości 2 metrów - optymalną wielkością matrycy jest 40 cali. Z tych dwóch przedstawionych przez przedmówców modeli zdecydowanie wybrałbym Samsunga. Życzę zadowolenia z zakupu.
REKLAMA