Mam Nokie N82. Od jakiegoś czasu w moim telefonie wyświetlał się komunikat, iż mam za mało pamięci i mam usunąć zbędne dane, choć nie miałem żadnych danych zapisanych w pamięci telefonu. Usunąłem filmik video, który był zapisany w pamięci telefonu od początku (filmik prezentujący komórkę), dzięki czemu zyskałem 10 mb pamięci, coś co zajmowało resztę pamięci miało ponad 120 mb. Przez chwilę był spokój i po paru dniach ponownie pojawił się wcześniejszy komunikat i po sprawdzeniu pamięci telefonu okazało się, że wolna pamięć wynosi 0! To coś chyba zjada jakąkolwiek pamięc w moim telefonie :/
Zrobiłem format, w 3 różnych sposobach: przez ustawienia, kombinacje klawiszy przy wyłączonym telefonie i kod przy włączonym telefonie i NIC to nie dało!
Zainstalowałem najnowsze oprogramowanie i co? NIC!
Czy ktoś ma jakiekolwiek pojęcie co dzieje się z moim telefonem i czy da się z tym coś zrobić?
PROSZĘ O POMOC!
Zrobiłem format, w 3 różnych sposobach: przez ustawienia, kombinacje klawiszy przy wyłączonym telefonie i kod przy włączonym telefonie i NIC to nie dało!
Zainstalowałem najnowsze oprogramowanie i co? NIC!
Czy ktoś ma jakiekolwiek pojęcie co dzieje się z moim telefonem i czy da się z tym coś zrobić?
PROSZĘ O POMOC!