logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zdjąć simlocka z telefonu Alcatel OT 512?

danielek.l 26 Paź 2004 11:49 831 7
REKLAMA
  • #1 938526
    danielek.l
    Poziom 2  
    Potrzebuje kodu na simlocka w ot 512
  • REKLAMA
  • #2 938543
    MILO
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 16
    potrzebujesz kabelka do BF-4, kodow nie ma!
  • REKLAMA
  • #3 938570
    danielek.l
    Poziom 2  
    Przy Wkładaniu karty pokazuje mi sie aby podać kod
  • REKLAMA
  • #4 938630
    Kristoff10
    Ocena: 54
    to idź do autoryzowanego serwisu Alcatela i za odpowiednią opłatą wpiszą CI ten kod.
  • REKLAMA
  • #5 938637
    danielek.l
    Poziom 2  
    nie wiesz kto miał by taki kod
  • #6 938642
    Kristoff10
    Tylko ludzie z autoryzowanego serwisu. Jak chcesz ściągnąć najniższym kosztem to albo kup kabel i ściągnij sam (możliwość uwalenia fona) albo idź do serwisu i zapłać trochę i Ci zdejmą (dużo taniej niż w autoryzowanym).
  • #7 938651
    MILO
    Ocena: 16
    ja to juz sie wole nie wypowiadac jak widze tego typu posty, jestem za usuwaniem tematow o kodach itp tak jak ma to miejsce na techtronicu...
  • #8 938661
    Kristoff10
    MILO również jestem za tym bo ile można. Nie tylko usuwać tematy o kodach ale nawet tematy o calkach dct3 i dct4 po co to komu?? I tak wsyzskie pytania się powtarzają po 100 razy.

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Aby zdjąć simlocka z telefonu Alcatel OT 512, nie ma dostępnych bezpośrednio kodów odblokowujących. Konieczne jest użycie kabla BF-4 do odblokowania lub skorzystanie z usług autoryzowanego serwisu Alcatela, gdzie za opłatą wpiszą odpowiedni kod. Alternatywnie można udać się do nieautoryzowanego serwisu, który oferuje zdjęcie simlocka taniej niż serwis oficjalny, jednak istnieje ryzyko uszkodzenia telefonu przy samodzielnym odblokowywaniu. Dyskusja podkreśla brak publicznie dostępnych kodów i zaleca ostrożność przy próbach samodzielnego zdejmowania blokady.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA