logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Oddam] Laptop szuka nowego właściciela

kamilekaaaaa 12 Mar 2011 18:43 3082 6
REKLAMA
  • #1 9268292
    kamilekaaaaa
    Poziom 23  
    Ocena: 56
    Witam, mam laptopa ACER Aspire 1644WLMI bez HDD (z wiadomych względów). Oddam go jakiemuś chłopaczkowi co nie ma pieniędzy na zakup laptopa a sie interesuje elektroniką. Tak wiec jak znacie jakiegoś chłopaka lub dziewczynę z pasją ale bez pieniędzy na kompa to dajcie znać. Komputer ma Norweską klawiaturę i windowsa. Ale to chyba nie jest problem. Procesor INTEL CANTRINO 2.00GHz. Stan komputera jest dobry działa na baterii i na zasilaczu. NIE SPRZEDAM GO.Kto jest zainteresowany prosze pisac na forum
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 9269032
    xE5150
    Poziom 25  
    Ocena: 82
    Witam.

Mam przyjaciółkę chorą na chorobę przewlekłą - stwardnienie rozsiane (SM), przydałby się jej laptop, dlatego proszę o laptopa właśnie dla niej.

Gdyby kolega dał jej laptopa, ja dołożyłbym dysk oraz przygotował laptopa (zainstalował oprogramowanie oraz dokładnie przeczyścił i w razie potrzeby wymienił wentylatory, aby laptop spokojnie jeszcze pochodził bez obawy, że padnie), aby ona mogła normalnie już z niego korzystać.

Przyjaciółka wszystkie pieniądze wydaje na leczenie, dlatego taki podarunek bardzo by jej pomógł.

Pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #3 9269766
    kamilekaaaaa
    Poziom 23  
    xE5150 podaj na priw adres to w czwartek kolega jedzie to ci wyśle. Mamy z żoną nadzieje że bedzie służył jej jak najlepiej. Wiem jak wygląda ta choroba bo mam kolege chorego i wiem jak ci ludzie cierpią.
  • REKLAMA
  • #4 9292226
    kamilekaaaaa
    Poziom 23  
    Kompek poszedł juz. Teraz szykuje dwa jeszcze ale nie wiem kiedy bede mógł wysłać. Jak ktoś chce takiego kompa dla kogoś kto naprawdę potrzebuje to piszcie na forum.
  • REKLAMA
  • #5 9292249
    xE5150
    Poziom 25  
    Ocena: 82
    Witam :)

Dziękuję ślicznie za laptopa. Wczoraj odebrałem. Naprawdę warto, polecam!!! :)

Pozdrawiam!
  • #6 9292399
    Malek
    Poziom 21  
    Ocena: 29
    Bardzo poproszę dla córki kolegi. Sytuację opiszę na priv.

Pozdrawiam

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik oferuje laptopa ACER Aspire 1644WLMI bez dysku twardego, przeznaczonego dla osoby z pasją do elektroniki, która nie ma środków na zakup komputera. W odpowiedziach pojawiają się prośby o laptopa dla osób potrzebujących, w tym dla chorej przyjaciółki oraz dzieci. Użytkownik, który oddał laptopa, zadeklarował również chęć przygotowania kolejnych urządzeń dla osób w potrzebie. W dyskusji podkreślono znaczenie wsparcia dla osób z problemami zdrowotnymi oraz edukacyjnymi.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA