Witam
Ściągnąłem simlock z Lg Gt 540 wcześniej wgrałem
GT540_GT540f_GT540GO_V20_FOR_UNLOCK.crc
Wszystko dobrze chodziło telefon był bez simlocka, póżniej chciałem wgrać mu soft gdyż telefon trochę się mulił
GT540AT_V10c-EUR-XX-MAY-12-2010_EN_BUL_CZ_CRO_DA_GER_EE_ES_FIN_FR_HU_ICE_IT_PL_LT_NL_NO_PT_RO_SLO_SW_TR_GR_MAC_RU_KOR.crc
Soft nawet nie wgrał się w 1% a teraz na LCD telefonu mam download mode i nie mogę wgrać mu żadnego softu wyskakuje w programie vygis
Phone type : GT540
GT540AT_V20a-APP-XX-OCT-05-2010_CZ_DA_GER_EE_EN_ES_FR_CRO_ISL_IT_PL_LT_LV_RO_HU_NL_NO_PT_SLO_SK_SW_TR_GR_BUL_RU_SERB_FIN_KOR.crc
Checking flash files,please wait ... OK
----------------------------------------------------------
TIME CRITICAL PROCESS
NOT MAKE ANY OTHER OPERATIONS WITH PC!
Writing PARTITION TABLE ... OK
BCPL STATUS : ON
Writing AMSS ...
Operation failed
Wszystko co opisałem robiłem boxem vygis V1.70
Ruskim programem też nie idzie wgrać
Już drugi dzień się mecze z telefonem i nie wiem jak sobie poradzić.
Proszę o Poprady co mogę zrobić telefon po wciśnięciu kombinacji restart: down - , home , serach nie robi reset telefonu.
Po włączeniu telefonu czy podpięciu go do komputera wchodzi w tryb download mode
Ściągnąłem simlock z Lg Gt 540 wcześniej wgrałem
GT540_GT540f_GT540GO_V20_FOR_UNLOCK.crc
Wszystko dobrze chodziło telefon był bez simlocka, póżniej chciałem wgrać mu soft gdyż telefon trochę się mulił
GT540AT_V10c-EUR-XX-MAY-12-2010_EN_BUL_CZ_CRO_DA_GER_EE_ES_FIN_FR_HU_ICE_IT_PL_LT_NL_NO_PT_RO_SLO_SW_TR_GR_MAC_RU_KOR.crc
Soft nawet nie wgrał się w 1% a teraz na LCD telefonu mam download mode i nie mogę wgrać mu żadnego softu wyskakuje w programie vygis
Phone type : GT540
GT540AT_V20a-APP-XX-OCT-05-2010_CZ_DA_GER_EE_EN_ES_FR_CRO_ISL_IT_PL_LT_LV_RO_HU_NL_NO_PT_SLO_SK_SW_TR_GR_BUL_RU_SERB_FIN_KOR.crc
Checking flash files,please wait ... OK
TIME CRITICAL PROCESS
NOT MAKE ANY OTHER OPERATIONS WITH PC!
Writing PARTITION TABLE ... OK
BCPL STATUS : ON
Writing AMSS ...
Operation failed
Wszystko co opisałem robiłem boxem vygis V1.70
Ruskim programem też nie idzie wgrać
Już drugi dzień się mecze z telefonem i nie wiem jak sobie poradzić.
Proszę o Poprady co mogę zrobić telefon po wciśnięciu kombinacji restart: down - , home , serach nie robi reset telefonu.
Po włączeniu telefonu czy podpięciu go do komputera wchodzi w tryb download mode