Wiem, że problem brzmi dość banalnie, ale mimo wielu prób nie znalazłem rozwiązania. Internet ogólnie działa świetnie, ale czasem przy wejściu na dowolną stronę wyświetla się error 404, odświeżenie strony powoduje, że ładuje się normalnie (czasem trzeba to zrobić kilka razy). Bywa, że np strona YouTube załaduje się bez problemu, ale sam film na niej już nie, znowu trzeba naciskać F5. Podobnie jest na FTP mojej strony, z którego bardzo aktywnie korzystam, często wysyłając setki niewielkich plików i tu ten problem jest bardzo uciążliwy - po wysłaniu ok 10 plików na serwer nagle wysyłanie zatrzymuje się, anulowanie go, rozłączenie i ponowne połączanie z FTP pozwala wysyłać dalej. Podobnie jest np z Torrentami, zwykle dopiero za nastym razem program poprawnie łączy się z trackerami, aby pobrać listę użytkowników dzielących dany plik.
Myślę, że publikowanie tu ustawień sieci nie jest potrzebne, bo 'normalnie' net działa szybko i sprawnie.
Pozdrawiam, z góry dziękuje za pomoc.
Myślę, że publikowanie tu ustawień sieci nie jest potrzebne, bo 'normalnie' net działa szybko i sprawnie.
Pozdrawiam, z góry dziękuje za pomoc.