logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Szukam programu do wizualnego tuningu samochodów i modelowania części

mordas 06 Lis 2004 12:26 23968 5
REKLAMA
  • #1 964412
    mordas
    Poziom 10  
    Czesc mam pytanie orientuje sie moze ktos czy istnieje taki program komputerowy do tuningowania samochodow .Czyli ze w owym programie wybieramy sobie jakas fure i np. ja malujemy ,zmieniamy felgi , spojlery zakladamy itd. i zeby to wszystko bylo widoczne na ekranie monitora .Chodzi po prostu oto zeby mozna bylo posprawdzac jakby dany samochod wygladal jakby sie do niego pododawalo rozne rzeczy , i zeby np.mozna bylo tworzyc ,modelowac samemu jakies czesci samochodu i potem je wstawiac do wybranej fury rozumieci o co chodzi???Czy slyszal ktos kiedys o takim programie???
  • REKLAMA
  • #2 964535
    pabish
    Poziom 12  
    Ocena: 2
    nie spotkalem sie z takim programem, ale slyszalem ze takie rzeczy ludzie robia poporstu w dobrych programach graficznych poszukaj na google, powinno sie cos znalezc. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 965393
    j_a_c
    Poziom 17  
    Ocena: 47
    jesli chodzi ci o take zabawy to jak wyzej ludzie robia to w programach graficznych

ale napewno ronal(i jescze z jedna firma od felg tesz widziełem program ale jusz nie pamietem) zrobił taki program go doboru felg gdzie mozna wybrac samochud jego kolor i dobrac do niego felgi

mozliwe ze i inni producenic akcesorii tesz maja swoje programy ale najczesciej łatwo ich nie rozdaja maja je tylko dystrybutorzy
  • REKLAMA
  • #4 967072
    pawelek_be
    Poziom 16  
    Ocena: 17
    gdzies w necie byla stronka z duza iloscia samochodow.. mozan wlasnie bylo troche zmieniac (kolory, felgi, profil opony, zderzaki nawet i szyby, kolory... i chyba kolory swiatel...) jak znajde link to zapodam...
  • REKLAMA
  • #5 970285
    laser_1985
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Kolo jest taka zajebista gra : NFS Underground. Wpisujesz kody i masz dostęp do wszystkich furek i tuningów, wedle woli. Miłej zabawy ...
REKLAMA