logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać zapisane połączenia z uszkodzonego Samsung E250?

Gorthin 23 Kwi 2011 11:12 1354 7
REKLAMA
  • #1 9430801
    Gorthin
    Poziom 9  
    Witam.

Czy jest możliwe odzyskanie zapisanych połączeń(tych pod zieloną słuchawką) z zepsutego telefonu? Serwis czy może sam dam rade przez kabel USB i jakiś program? Samsung e250, a potrzebuję bo w połączeniach mam jeden nr cholernie ważny i potrzebny.

Zepsuty tzn. taśma jest przerwana i nie działają górne klawisze.
  • REKLAMA
  • #2 9430838
    Temple One
    Poziom 19  
    Ocena: 45
    Nie wiem, jak sytuacja wygląda, czy przypadkiem Samsung PC Studio nie pokazuje historii połączeń? Próbowałeś? W przypadku Nokii i Ovi Suite jest to możliwe.
  • REKLAMA
  • #3 9431194
    Gorthin
    Poziom 9  
    Temple One napisał:
    Nie wiem, jak sytuacja wygląda, czy przypadkiem Samsung PC Studio nie pokazuje historii połączeń? Próbowałeś? W przypadku Nokii i Ovi Suite jest to możliwe.

O włąsnie o ten program mi chodziło. Tylko że teraz tak. Nie działają mi klawisze w górnej cześci, a telefon mam wyłączony. Więc połącznie nie jest chyba realne?
  • REKLAMA
  • #4 9431314
    Temple One
    Poziom 19  
    Ocena: 45
    Nie włączy się automatycznie po podłączeniu kabla?
  • REKLAMA
  • #5 9431427
    Gorthin
    Poziom 9  
    Temple One napisał:
    Nie włączy się automatycznie po podłączeniu kabla?

Kiedy wchodzę w menedżer urządzeń to widnieje 'Samsung Mobile USB Modem' i że urządzenie działa poprawnie.

Ale nie mogę sie połączyć z samsung PC studio?
  • #6 9439478
    podoboq
    Poziom 17  
    Ocena: 14
    A może z billingu rozmów u operatora będzie prosciej zdobyć ten numer ?
  • #7 9439515
    fischer8
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 115
    Kombinujecie jak koń pod górkę :D, kup taśmę nawet tą za 2 zł na allegro i po kłopocie. :D:D
  • #8 9444642
    Gorthin
    Poziom 9  
    Dzięki za pomoc. Skombinowałem sobie taśme za pare gr. i już mam ten numer. Pozdrawiam.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik pyta o możliwość odzyskania zapisanych połączeń z uszkodzonego telefonu Samsung E250, którego taśma jest przerwana, a górne klawisze nie działają. W odpowiedziach zasugerowano sprawdzenie, czy Samsung PC Studio może wyświetlić historię połączeń, jednak użytkownik napotkał trudności z połączeniem. Inna sugestia dotyczyła uzyskania numeru z billingu rozmów u operatora. Ostatecznie, użytkownik zdecydował się na zakup taśmy, co pozwoliło mu odzyskać potrzebny numer.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA