Gdy próbuję zainstalować Microsoft Visual C++ wyskakuję mi Błąd podany poniżej, przez ten błąd nie mogę zainstalować niektórych programów i gier komputerowych. Bardzo proszę o pomoc w naprawieniu problemów i dokładne wyjaśnienie.
Ale dokładnie nie wiem z jakiej strony mam ściągnąć te sterowniki Microsoft Visual, a jeśli usunę aktualne wersje Microsoft Visual i nie będą chciały się zainstalować ?
Nie, masz zatrzymać usługę Instalator Windows poprzez aplet Zarządzanie -> Usługi, jest to wskazówka z Microsoft Knowledge Base, ma to na celu zwolnienie niewłaściwej wersji załadowanej biblioteki.
Zatrzymaj usługę i dopiero wtedy uruchom instalację VC Redist.
Użytkownik napotkał błąd podczas instalacji Microsoft Visual C++, co uniemożliwia mu uruchomienie niektórych programów i gier. W odpowiedziach zasugerowano odinstalowanie wszystkich wersji VC Redist (2005, 2008, 2010) poprzez panel sterowania, a następnie pobranie odpowiednich instalatorów bezpośrednio ze strony Microsoft. Dodatkowo, przed instalacją zaleca się zatrzymanie usługi Instalator Windows, aby uniknąć konfliktów z załadowanymi bibliotekami. Użytkownik miał trudności ze znalezieniem właściwych instalatorów oraz zrozumieniem procesu zatrzymywania usługi. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.