Witam serdecznie.
Jestem tu pierwszy raz i chciałbym poradzić się Was na pewno bardziej obytymi osobami w tej dziedzinie.
Chciałbym prosić Was o pomoc odnośnie zakupu kina domowego tzn zestawiku Amplitunera z głośnikami.
Chciałbym sobie urządzić takie male centrum dowodzenia:)
TV Samsung UE46C6000
Telewizja "N" HD
i dobry sprzęt grający+kable - tu potrzebuję pomocy.
Z tego zestawu chciałbym wyciągnąć jak najlepszy dźwięk i obraz.
Marki które mnie interesują to Onkyo, Yamaha lub coś innego. Nie wiem który z amplitunerów tych marek i jakie głośniki do nich dobrać.
Przede wszystkim sprzętu chciałbym używać do oglądania filmów i codziennej telewizji i słuchania muzyki. Głośniki przynajmiej 5.1. Budżet przeznaczony na zestaw 3000zł.
Z góry dziękuję za pomoc.
Jestem tu pierwszy raz i chciałbym poradzić się Was na pewno bardziej obytymi osobami w tej dziedzinie.
Chciałbym prosić Was o pomoc odnośnie zakupu kina domowego tzn zestawiku Amplitunera z głośnikami.
Chciałbym sobie urządzić takie male centrum dowodzenia:)
TV Samsung UE46C6000
Telewizja "N" HD
i dobry sprzęt grający+kable - tu potrzebuję pomocy.
Z tego zestawu chciałbym wyciągnąć jak najlepszy dźwięk i obraz.
Marki które mnie interesują to Onkyo, Yamaha lub coś innego. Nie wiem który z amplitunerów tych marek i jakie głośniki do nich dobrać.
Przede wszystkim sprzętu chciałbym używać do oglądania filmów i codziennej telewizji i słuchania muzyki. Głośniki przynajmiej 5.1. Budżet przeznaczony na zestaw 3000zł.
Z góry dziękuję za pomoc.