Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Schematy rozrzadu renault megane 1.6 16v

anioł 07 Nov 2004 22:18 251388 185
    anioł
    Level 13  
    Czy ktoś posiada schematy do RENAULT,albo namiary zkąd je załatwić?
    Z góry dziękuje i pozdrawiam.
    anioł
    Level 13  
    Interesują mnie wszystkie oprucz clioIII,kango od 2001,meganII bo te mam i mogę udostępnić,tylko nie bardzo wiem jak?.Jestem świeżym użytkownikiem netu.a jeżeli chodzi o renault ,chętnie pomogę.
    psiemek
    Level 21  
    A może masz coś na temat interfejsu w renault 19 silnik 1.7l F3N L740 rocznik 93.. Interesuje mnie wszystko na temat diagnozowania tego modelu.
    anioł
    Level 13  
    Jeśli chodzi o diagnostyke to ja urzywam XNR i XR25 to są orginalne testery renault podobnie jak CLIP ale na nim nie pracowałem.Z tych trzech można by podziałać coś z CLIPEM ,mam nawet programik i prubowałem się podpiąć ale miałem padalskiego laptopa więc do końca nie wiem(clip chodzi pod win98).Atak w ogule to ten wtrysk ma mało parametrów i stanów ,nie można też nic skonfigórować.Gdybyś chciał podziałać z clipem napisz andrzej(_at_)rigel.pl
    psiemek
    Level 21  
    Pewnie że bym chciał. Jakbyś mi mógł powiedzieć co sie da z tego sterownika wyciagnąć (tzn. jakie parametry). Ewentualnie jeżeli clip daje się uruchomic bez kabelka (bo pewnie nie masz schematu) to bardzo bym prosił na psiemek(_at_)op.pl Acha i jeszcze jedno. Bywasz czasem na gg ? Jezeli tak, odezwij sie na 5131230. Dzięki
    jaroh
    Level 14  
    Cześć mam wszystkie schematy do Renault (osobowe+ master) powyzej 2000 rok
    zapraszm na p.w.
    r4pc10
    Level 15  
    Witam!

Ja potrzebuję do renault 21. Byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie. rafusus(_at_)wp.pl
    harlejowiec
    Level 25  
    A niemiał byś schematu abs bendix do renault 19 rocznik 88 nigdzie niemoge znaleźć takiego schematu.
    marco1104
    Level 12  
    może coś do Safrane 00' 2,5 motor N7U
    karino13
    Level 13  
    witam
    Jesli juz ida wszystkie modele to szukam wszystkiego do renault espace v6 3.0 po 97 roku.Diagnostyka,elektryka ,naprawy mechaniczne i inne.Pozdrawiam
    atlas1
    Level 2  
    jak i gdzie można znależć schemat modułu abs do scenika z ESP i bez ESP roczniki od 1999 ro 2002 rok. moja poczta oczek1(_at_)poczta.onet.pl
    ziolko
    Level 11  
    CZEŚĆ.
    Potrzebuje schemaciku do mojego scenica rok98 silnik F3R (2.0) a najlepiej całą instrukcje bo nigdzie nie moge dostać. proszę o namiary lub prześlijcie jeśli to możliwe. ziolko(_at_)tenbit.pl
    Dzięki.
    mistral311
    Level 12  
    Witam. Jeśli ktoś ma schemat do Scenica '99 (końcówka) 1,9 dTi to może mnie poratuje. Mam trochę problemów z instalacją a serwis niechętnie użycza fragmenty schematów. Pozdr. Mistral311
    geco
    Level 26  
    Witam ja też bym prosił coś do renault espace 2,2i 95r.
    Anonymous
    Anonymous  
    szolyga
    Level 11  
    Witam!
    Może ktoś z Was posiada schemat Clio model 97 , sposób wjaki mozna zaprogramować clipa (Cobra) na podczerwień bo wysiadł mi jeden kluczyk i nie wiem co z tym zrobić. ponieważ po wymianie baterii jest sprawny ale nie otwiera samochodu.
    pozdrawiam.
    matusiak
    Level 2  
    Potrzebuje schemat calego systemu audio do Safrane '00 2.5 20v (N7U) z audio ALPINE. Konkretnie nie dziala mi wyswietlacz (na ekranie nawigacji) i sterowanie przy kierownicy. PROSZE PISAC NA MAILA metalik4(_at_)wp.pl
    wnuczek99
    Level 11  
    prosze o przeslanie jakiegos schemaciku do clio 91 rok silnik 1.2 energy na wnuczek99(_at_)o2.pl
    Anonymous
    Anonymous  
    bady32
    Level 12  
    Prosiłbym o schemat do laguny 1997 1,8l
    Głównie chodzi mi o oświetlenie wnętrza.
    Prosiłbym na emaila patrykwojciech(_at_)o2.pl !
    Piotr_Topa
    Level 11  
    poszukuje wszelkich schematow do espace 2,2i 1994 i z gory bardzo dziekuje za przeslanie qwazar(_at_)poczta.elk.mazuty.pl
    maximg
    Level 2  
    poszukuje wszelkich materiałów do samochodu renault R9 1,6 diesel 83 rok byłbym wdzięczny o kontakt na adres maximg(_at_)o2.pl
    proszę o pomoc
    Bartek_21
    Level 1  
    Co do renault 25 to wjdz sobie na ta stronke http://www.renault25.plm11.pl/
    i sie tam zarejestruj na forum . jest tam instrukcja po polsku i tam jeszcze kilka ciekawych zeczy . za duzo ona zajmuje zeby tutaj ja zamiescic
    vimax
    Level 11  
    poszukuję schematu elektryki renault laguny 1,8i rocznik 94-98 do climatronika:cry: vimax75(_at_)o2.pl
    m_zim
    Level 18  
    Jest taki spryciarski program dla serwisantów - widziałem że używają go w salonie RENAULT:) Nazywa się AutoData2004. Zawira rozrysowane wszystkie elementy, instalacje i inne duperele wielu samochodów - osobiście programu nie mam ale ..... w sieci podobno jest:)

pozdrawiam sympatyków renault
    RP
    Level 15  
    Gdyby ktoś jeszcze nie miał AutoDaty i chciał mieć to w załączniku
    jest link na stronę www. Żadne P2P.Załącznik za 0 punktów.
    Wersja anbielska:AutoData CD-2 04-CDX2 ver.5.373
    Obraz płyty ze wszystkim co potrzeba.

Radek
    artbi81
    Level 12  
    Bardzo proszę o jakieś schematy a najlepiej instrukcje do Renault 19 - 1,8
    będe bardzo bardzo wdzieczny.
    Jakieś namiary gdzie to znajdę w necie ( instrukcję w PL) bo mam problem.
    Z góry dziekuje.
    arturszymczuk(_at_)op.pl
    Pozdrawiam załogę elektrody.

ArtBi
    lukasz..
    Level 14  
    Mam fajną książeczke dotyczące RENAULT 19, nie wiem czy oto chodzi ale moge podesłać:)
    nie wiem dlaczego ale nie moge go tu umiescic zajmuje 4,95 mb niby sie miesci w normie no ale:)spróuje umiescic plik jeszcze jutro rano.

moge podesłac na maila

RENAULT 19