Interesują mnie wszystkie oprucz clioIII,kango od 2001,meganII bo te mam i mogę udostępnić,tylko nie bardzo wiem jak?.Jestem świeżym użytkownikiem netu.a jeżeli chodzi o renault ,chętnie pomogę.
Jeśli chodzi o diagnostyke to ja urzywam XNR i XR25 to są orginalne testery renault podobnie jak CLIP ale na nim nie pracowałem.Z tych trzech można by podziałać coś z CLIPEM ,mam nawet programik i prubowałem się podpiąć ale miałem padalskiego laptopa więc do końca nie wiem(clip chodzi pod win98).Atak w ogule to ten wtrysk ma mało parametrów i stanów ,nie można też nic skonfigórować.Gdybyś chciał podziałać z clipem napisz andrzej(_at_)rigel.pl
Pewnie że bym chciał. Jakbyś mi mógł powiedzieć co sie da z tego sterownika wyciagnąć (tzn. jakie parametry). Ewentualnie jeżeli clip daje się uruchomic bez kabelka (bo pewnie nie masz schematu) to bardzo bym prosił na psiemek(_at_)op.pl Acha i jeszcze jedno. Bywasz czasem na gg ? Jezeli tak, odezwij sie na 5131230. Dzięki
witam
Jesli juz ida wszystkie modele to szukam wszystkiego do renault espace v6 3.0 po 97 roku.Diagnostyka,elektryka ,naprawy mechaniczne i inne.Pozdrawiam
CZEŚĆ.
Potrzebuje schemaciku do mojego scenica rok98 silnik F3R (2.0) a najlepiej całą instrukcje bo nigdzie nie moge dostać. proszę o namiary lub prześlijcie jeśli to możliwe. ziolko(_at_)tenbit.pl
Dzięki.
Witam. Jeśli ktoś ma schemat do Scenica '99 (końcówka) 1,9 dTi to może mnie poratuje. Mam trochę problemów z instalacją a serwis niechętnie użycza fragmenty schematów. Pozdr. Mistral311
Witam!
Może ktoś z Was posiada schemat Clio model 97 , sposób wjaki mozna zaprogramować clipa (Cobra) na podczerwień bo wysiadł mi jeden kluczyk i nie wiem co z tym zrobić. ponieważ po wymianie baterii jest sprawny ale nie otwiera samochodu.
pozdrawiam.
Potrzebuje schemat calego systemu audio do Safrane '00 2.5 20v (N7U) z audio ALPINE. Konkretnie nie dziala mi wyswietlacz (na ekranie nawigacji) i sterowanie przy kierownicy. PROSZE PISAC NA MAILA metalik4(_at_)wp.pl
Co do renault 25 to wjdz sobie na ta stronke http://www.renault25.plm11.pl/ i sie tam zarejestruj na forum . jest tam instrukcja po polsku i tam jeszcze kilka ciekawych zeczy . za duzo ona zajmuje zeby tutaj ja zamiescic
Jest taki spryciarski program dla serwisantów - widziałem że używają go w salonie RENAULT:) Nazywa się AutoData2004. Zawira rozrysowane wszystkie elementy, instalacje i inne duperele wielu samochodów - osobiście programu nie mam ale ..... w sieci podobno jest:)
Gdyby ktoś jeszcze nie miał AutoDaty i chciał mieć to w załączniku
jest link na stronę www. Żadne P2P.Załącznik za 0 punktów.
Wersja anbielska:AutoData CD-2 04-CDX2 ver.5.373
Obraz płyty ze wszystkim co potrzeba.
Bardzo proszę o jakieś schematy a najlepiej instrukcje do Renault 19 - 1,8
będe bardzo bardzo wdzieczny.
Jakieś namiary gdzie to znajdę w necie ( instrukcję w PL) bo mam problem.
Z góry dziekuje.
arturszymczuk(_at_)op.pl
Pozdrawiam załogę elektrody.
Mam fajną książeczke dotyczące RENAULT 19, nie wiem czy oto chodzi ale moge podesłać nie wiem dlaczego ale nie moge go tu umiescic zajmuje 4,95 mb niby sie miesci w normie no ale:)spróuje umiescic plik jeszcze jutro rano.