logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Sprzedam] Końcówka Mocy 2x150 Watt. BOHM PM 150 / w całości/na części

korneell 04 Maj 2011 22:00 1906 2
REKLAMA
  • #1 9470874
    korneell
    Poziom 9  
    Dzień dobry,

Mam na sprzedanie końcówkę mocy firmy Bohm 2x150 Watt ( NIE JEST TO CHIŃSKI SPRZĘT KTÓRYCH KOŃCÓWEK MOCY OSTATNIO NA ALLEGRO JEST PEŁNO, TO PORZĄDNA NIEMIECKA FIRMA). Końcówka jest niesprawna. Według znajomego nie działa "soft start". Nie mam pojęcia jak to naprawić i nie chce wydawać pieniędzy na naprawę, dlatego sprzedaje w takim stanie jak jest teraz. Sprzęt jest ładny z wyglądu, jakoś strasznie brzydko wyszedł na zdjęciu, ale ogólnie nie jest zniszczony pod względem wizualnym. Wina aparatu.
    Myśle że warto kupieć końcówkę dla samych części. Sam transformator jest wart około 200 PLN plus Kondensatory elektrolityczne 6800uF/100V. Sprawny układ przedwzmacniaczy i końce mocy. A to tego świetna obudowa z Radiatorami może stanowić dobrą bazę do budowy własnego wzmacniacza. Cena niewielka ponieważ chcę szybko sprzedać końcówkę i zapłacić mandat ZTM :[

CENA 169 PLN.
    (Wystawiona na allegro)
    Kontakt do mnie: Kornelkolucki(_at_)wp.pl

[Sprzedam] Końcówka Mocy 2x150 Watt. BOHM PM 150 / w całości/na części [Sprzedam] Końcówka Mocy 2x150 Watt. BOHM PM 150 / w całości/na części [Sprzedam] Końcówka Mocy 2x150 Watt. BOHM PM 150 / w całości/na części [Sprzedam] Końcówka Mocy 2x150 Watt. BOHM PM 150 / w całości/na części [Sprzedam] Końcówka Mocy 2x150 Watt. BOHM PM 150 / w całości/na części
  • REKLAMA
  • #2 9534090
    DARODFF
    Poziom 13  
    Ocena: 52
    Witam
    czy aktualne jeszcze ?
    ile z wysyłką ?
    i ile spuścisz z ceny
    Jestem zainteresowany proszę o kontakt
    Pozdrawiam.
  • #3 9536037
    korneell
    Poziom 9  
    Cześć
    Okazało się że końcówka jednak sprawna.
    Nawalił bezpiecznik 3.15A w miejscu gdzie jest wejście na kabel zasilający.
    Za sprawną końcówkę chcę 250 PLN. Z uwagi że aktualnie na gwałt potrzebuję pieniędzy puszczę za 200 PLN.
REKLAMA