logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sterowniki do modemu Orange na Windows 7 dla laptopa Dell - jak zainstalować?

Paulina21000 08 Maj 2011 20:59 1556 2
REKLAMA
  • #1 9486080
    Paulina21000
    Poziom 2  
    mam pytanie ostatnio wgrywałam nowego windowsa 7 na laptopa w którym mam wbudowany modem z orange. tyle ze komputer nie czyta modemu i trzeba ściągnąć sterowniki . z tym że teoretycznie według tego co jest na stronie producenta Dell na moim kompie nie moge mieć windowsa 7 . prosze o szybka odpowiedz bo już pare miesiecy płace ze internet ktorego nie używam

Dodano po 1 [godziny] 16 [minuty]:

kurde no naprawde nie wiecie ??

Regulamin pkt. 3.1.15 jasno określa, że do rozwiązania problemu potrzebne są jakieś informacje - np. model tego laptopa, model modemu. Dodatkowo, 3.1.17 - postawa roszczeniowa(dot. dopiska). Proszę pilnie uzupełnić brakujące dane w poście. [piterus99]
  • REKLAMA
  • #2 9487210
    MarekPPN
    Poziom 35  
    Ocena: 154
    Jak to możliwe, że wbudowany modem jest akurat z Orange?
    Czy modem jest wbudowany - wbudowany, czy wbudowany pod USB/ExpressCard?
  • #3 9489863
    Paulina21000
    Poziom 2  
    bo był zakupiony w orange wraz z netem. nie modem jest bezpośrednio w laptopie , w sensie karta ( taka jak do komórki )
    Ponownie proszę o uzupełnienie brakującej informacji na temat modelu modemu - wróżka jest na L4, a bez tego nie da się udzielić poprawnej odpowiedzi. Dodatkowo, post jakby niezrozumiały. [piterus99]
REKLAMA