logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak rozkodować radio WV Sound 2 i gdzie kupić kostkę do podłączenia?

raffalek 08 Lis 2004 21:36 1337 6
REKLAMA
  • #1 971157
    raffalek
    Poziom 15  
    Ocena: 1
    Kupiłem auto z niemiec z takim radjem, niestety radio było nie podłączone i oczywiście bez kodu, mam więc pytanie czy jest możliwość rozkodowania tego sprzętu i czy ktoś wie gdzie kupić taką kostkę, lub ktoś ma opis wyprowadzeń? Szkoda mi tego radia bo całkiem fajnie wygląda. Pozdrawiam :)
  • REKLAMA
  • #2 971498
    djlj24
    Spec od car audio
    Ocena: 1323
    1. To radio nie jest takie proste do rozkodowania.
    2. Kostka zależy od edycji. Zwykle jest ford w specjalnym wykonaniu. Ale są wersje z ISO. W obu przypadkach pamiętaj, że JEST TO DECK więc nie ma wbudowanego wzmacniacza. Czyli szykuje się dodatkowy wydatek.
  • REKLAMA
  • #3 972729
    Metrex
    Poziom 15  
    Ocena: 6
    Mogę rozkodowac radio
  • #4 973350
    raffalek
    Poziom 15  
    Ok Metrex! w jaki sposób?, coś mam podać?
  • REKLAMA
  • #5 973363
    raffalek
    Poziom 15  
    Zapomniałem o kostce, jest na niej znaczek forda i nie jest to iso. Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #6 973422
    tomig
    Poziom 15  
    Ocena: 7
    Najlepiej TMS-a wylutuj i wyslij.
  • #7 974057
    raffalek
    Poziom 15  
    rozumiem że TMS to jakiś układ, ok jutro sprawdzę i ewentualnie wylutuje.

Podsumowanie tematu

✨ Radio WV Sound 2 zakupione z Niemiec jest niepodłączone i zabezpieczone kodem, który wymaga rozkodowania. Rozkodowanie tego modelu nie jest proste i wymaga wylutowania układu TMS, który należy przesłać do specjalisty zajmującego się odblokowywaniem. Kostka do podłączenia radia posiada oznaczenie Ford i nie jest typu ISO, co wskazuje na specyficzne wykonanie dla tej marki. Radio jest typowym deckiem bez wbudowanego wzmacniacza, co oznacza konieczność dodatkowego zakupu wzmacniacza lub odpowiedniego sprzętu audio.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA