Witam. Zależy do czego ci potrzebny? Posiadam DT9208A i jestem trochę rozczarowany. Mój przedmówca miał racje. To chińszczyzna. Po kilku użyciach popsuło mi się w nim gniazdo V+. Po rozebraniu w celu dolutowania ujrzałem płytkę zalaną chińskimi glutami i kilka części. Przycisk od odblokowania ekranu wypada(przynajmniej w moim modelu). Mój ma brzęczyk przy pomiarze ciągłości, ale musisz uważać, bo na allegro widziałem kilka mierników z logiem DT9208A a niektóre nie mają np przycisku hold, lub gniazdka są inaczej rozmieszczone.Jest kilka modeli a nazywają się tak samo. Pomiar prądu stałego w zakresie 20A przy wyniku 15A objawia się przykrym zapachem z wnętrza multimetru (Ale mierzy,bo przy 20 minutowym pomiarze 17,4A działa dalej).W minusowej temperaturze miernik zaniżał mi odczyt napięcia(nie pamiętam już ile-ok 5-7%).Jak zapomnisz go wyłączyć to po 8h rozładuje ci baterię

Do domowo/garażowych zastosowań w zupełności ci wystarczy. Ja go kupiłem tylko dla tego że mój poprzedni(z jeszcze niższej półki) się popsuł, a wydawanie 100 czy 200zł po to, żeby raz na miesiąc coś zmierzyć uznałem za przesadę.Myślę że w tym przedziale cenowym kupisz tylko chiński sprzęt i wtedy jest trochę jak na loterii