logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Odzyskiwanie danych z zablokowanego BlackBerry 9700 – ostatnia próba kodu

robertos 30 Maj 2011 11:52 2615 8
REKLAMA
  • #1 9558897
    robertos
    Poziom 13  
    Ocena: 6
    Witam! Potrzebuje bardzo pilnie pomocy, chodzi mi o odzyskanie danych z zablokowanego hasłem BB 9700, mam tam bardzo ważne dane i ostatnią próbę wpisania kodu. Każda pomoc mile widziana.Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 9563309
    maciekbednarz
    Poziom 22  
    Ocena: 3
    zostaw na 30 minut bez bateri.
  • REKLAMA
  • #3 9563760
    Zegarion
    Poziom 17  
    Ocena: 1
    Jeśli nie znasz kodu to poszukaj kogoś z furiousem może da rady .
    Czekanie nic nie da a po wpisaniu ostatni raz zrobi się hard reset i dane znikną :).
  • #4 9565523
    Brzymeq
    Poziom 32  
    Ocena: 117
    Albo program BBSAK i Factory Reset. Luźna propozycja bo nie wiem czy wgl sie podłączy z nim jak jest kod i czy Factory nie wywali wszystkiego, można znajdzie sie ktoś kto potwierdzi.
  • REKLAMA
  • #5 9565584
    Full Gsm
    Poziom 23  
    Ocena: 28
    Factory reset wywali wszystko bo to jak nazwa wskazuje "ustawienia fabryczne".
    Trzeba sprzętem do BB zareagować...
  • #6 9566038
    robertos
    Poziom 13  
    Dziękuje za odpowiedzi! Mam drugą taką na której mogę spróbować jak to zrobić, najważniejsze są dane na tamtej, ta może posłużyć do testów.
  • REKLAMA
  • #7 9566089
    poochone
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 164
    Powiem odrazu nieda sie zresetowac bez wymazania wszystkiego
  • #8 9566515
    robertos
    Poziom 13  
    A może jest ktoś kto odzyska dane? Jakaś firma? Te znane co odzyskują z dysków nie chcą podjąć się niestety. A np. W ABW czy Policji? poradzili by sobie? poważnie pytam.
  • #9 9568532
    siewa26
    Poziom 12  
    Nie da rady bez "wipa", po czyszczeniu nie da rady odzyskac danych... lepiej miec kopie zrobiona desktop managerem lub tez zainstalowany BlackBerry Protect z autobackupem na serwerach RIM

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje pomocy w odzyskaniu danych z zablokowanego hasłem telefonu BlackBerry 9700. W odpowiedziach sugerowane są różne metody, takie jak pozostawienie urządzenia bez baterii na 30 minut, użycie programu BBSAK do resetu fabrycznego, jednak podkreślono, że reset fabryczny usunie wszystkie dane. Użytkownik rozważa również pomoc ze strony firm zajmujących się odzyskiwaniem danych, ale znane firmy nie chcą podjąć się tego zadania. Wskazano, że lepiej jest mieć kopię zapasową danych, na przykład za pomocą BlackBerry Protect.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA