logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zainstalować gry n-gage na Nokia 6600 z plików *.blz?

sebawwa 13 Lis 2004 00:44 1029 4
REKLAMA
  • #1 981617
    sebawwa
    Poziom 11  
    Siemka
    Mam następujący problem. Zainstalowałem blzinstapp i seleq. Oba są na karcie pamięci a skroty na pulpicie. I gdzie ja mam wsadzic plik gry *.blz ??? Probowałem do katalogu blzinstapp'a i seleq'a ale w obu przypadkach nie było nic widoczne do zainstalowania.
    Mam sporo gierek na n-gage i jak pomozecie to sie podziele :)

Z góry dzięki za pomoc
    Pozdro
  • REKLAMA
  • #2 983221
    cinx
    Poziom 2  
    Witaj,
    jesli masz juz na swojej 6600 zainstalowanego blizinstap'a, to gry(usun z nich atrybut "read only", jesli takowy ustawiony maja) wgrywasz do glownego katalogu na karcie pamieci(czyli E: ). Uruchamiasz blizinstap'a, ktory wtedy zobaczy te gierki. Pozdrawiam!
  • REKLAMA
  • #3 989767
    sebawwa
    Poziom 11  
    Wielkie dzięki ! Działa ! Ale.... :) To tyczy sie tylko tych gier które są w BLZ'tach. A co z takimi (też chodzą po sieci) to jak sie wejdzie w katalog gry to zamiast blz jest katalog SYSTEM>APPS> itd. ? Jak to instalować ?
  • REKLAMA
  • #4 1790248
    Zeus0
    Poziom 16  
    Ocena: 57
    Tego nie instalujesz, tylko kopiujesz ten katalog do system,apps/ten katalog gry np seleq, czy efilemanager
  • #5 4030433
    ngage qd
    Poziom 1  
    mam nokie ngage i nie mam prawie zadnych programów zgrałem sobie kilka gier i nie moge ich znależdż co zrobic ze by chodzily i gdzie je zgrac??
REKLAMA