logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kod do pilota uniwersalnego VISA RI172-A i instrukcja uruchomienia

bena 14 Lis 2004 00:37 1809 3
REKLAMA
  • #1 983763
    bena
    Poziom 2  
    może kotoś zna kod do pilota uniwersalnego VISA RI172-A i jak go się uruchamia z góry dziękuję pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 983863
    _PREDATOR_

VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 2312
    Witam.
    1- Podać kod, a do czego?, do jakiego sprzętu ?,
    2- Większość pilotów uniwersalnych ma te same, lub podobne opcje wyszukiwania automatycznego lub ręcznego kodu, pokaż przynajmniej jak ten pilot wygląda ( foto, scan - w miarę wyrażne - klawiatura).

Więcej informacji na temat pilotów VISA ELECTRONICS otrzymasz w firmie A.P.Elektronik 40-027 Katowice, ul. Francuska 35, tel. (032) 1572673 lub 1572674.
    Konto firmowe:
    ELMAX
    Małe Przedmieście 20/4, Olesno, 46-300 | Tel.: 535 XXX XXX (Pokaż) | Strona WWW: http://ftp.interka.pl/~elmax/about.php
  • REKLAMA
  • #3 984130
    bena
    Poziom 2  
    chodzi mi o sprzęt TV SONY KV2553MT nie moge zrobić fotki jest to pilot uniwersalny i nie wiem jak do niego sie zabrać nie mam opisu do niego i oczywiscie kodów pozdrawiam
  • #4 985238
    marekcz
    Poziom 12  
    Poszukja kodu automatycznie..
    1. Wcisnij przycisk pod ktory ma byc zaprogramowany kod (TV, TV!, VCR,SAT)
    2. trzymajc tamten wcisnij przycisk w stylu MENU, OK, lub coś podobnego powinna zaczac migać dioda jesli taka posiada
    3. jesli nie zacznie wróc do pkt 1 i spróbuj w pkt 2 mienic na inny, jeśli zacznie mrugać to to wcisnij jeszce raz przycisk z pkt 2.
    4. skieruj pilota na urzdzenia które jest właczone i dziala
    5. zacznij wciskac przycisk WYŁĄCZ (wcisnij/puść) na pilocie zazwyczaj czerowny az do momentu gdy odbiornik sie wylaczy,
    6. jak sie wylaczy to nacisj potem przycisk z pkt 1
    7 bedzie zaprogramowany raczej jest to metoda wyszukiwania we wszytkich uniersalnych pilotach jesli nie zadziala szukaj opisów w necie do tego pilota a konkretenie tam gdzioe ci kolega poprzedni poradziła...

Pozdrawiam
REKLAMA