logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SmartGps SG630 - nie chce się włączyć po dłuższej podróży.

artekideapop 12 Cze 2011 13:24 3535 4
REKLAMA
  • #1 9603006
    artekideapop
    Poziom 13  
    Ocena: 105
    Witam,

mam taki problem z nawigacją że po dłuższej podróży, gdy ją wyłącze to później jak chce wracać to nie chce sie właczyc. Dopiero po ok. kilku godzinach mozna ja normalnie wlaczyc. Czym to może byc spowodowane??

Jest w tej nawigacji reset: ale tak głupio zrobiony ze jest mały otworek i trzeba cos ostrego wlozyc. Wkładam i nic nie daje taki reset, żadnej reakcji. Zamiast zrobić normalny przycisk to wymyślili taką głupotę.
  • REKLAMA
  • #2 9603838
    Pontikos
    Poziom 39  
    Ocena: 1004
    Postaraj sie zaobserwowac, czy na DLUGOSC czasu, przez jaki urzadzenie nie chce sie wlaczyc, ma wplyw temperatura.

Slowem, postaraj sie znacznie ochlodzic urzadzenie - sprezonym powietrzem, chlodnym miejscem, itp (zamrazalnika nie polecam - szkoda wyswietlacza.. Nie ochladzaj tez ponizej tzw pkt. rosy - ok.10 stopni)
  • REKLAMA
  • #3 9639550
    artekideapop
    Poziom 13  
    Pontikos napisał:
    Postaraj sie zaobserwowac, czy na DLUGOSC czasu, przez jaki urzadzenie nie chce sie wlaczyc, ma wplyw temperatura.

Slowem, postaraj sie znacznie ochlodzic urzadzenie - sprezonym powietrzem, chlodnym miejscem, itp (zamrazalnika nie polecam - szkoda wyswietlacza.. Nie ochladzaj tez ponizej tzw pkt. rosy - ok.10 stopni)

To by było ciężko zaobserwować.
  • REKLAMA
  • #4 9639555
    Pontikos
    Poziom 39  
    Ocena: 1004
    Ciezko, nie znaczy niemozliwe.
    Jesli nie masz ochoty sprawdzac czegokolwiek, zamknij temat.
  • #5 10795308
    artekideapop
    Poziom 13  
    Teraz zauważyłem, że przy najnowszej wersji Automapy 6.10b odpukać jak narazie wszystko działa tak jak powinno, więc to może była wina programu.
REKLAMA