Sprzedam dwa małe komputerki jak w tytule HP e PC c 10. Ich wymiary to zaledwie 24x27x9cm. Widoczna na zdjęciach płyta CD ma na celu wizualnie zobrazować ich "wielkość". Posiadam dwie sztuki. Oba komputery sprawne kompletne. Wyposażone w procesory Intel Pentium III z zegarami 1 GHz. Pamięć RAM po 128 MB każdy. Jeden z nich posiada napęd CD slim drugi zaślepkę. Dyski twarde 10 GB i 20 GB. Na jednym jest zainstalowany Windows XP na drugim Windows 2000. Na obudowach naklejki licencyjne Windows 2000. Komputery wymagają zewnętrznego zasilacza 19V i prądzie 3-4A niestety nie posiadam oryginalnych. Używałem uniwersalnego zasilacza od laptopa 19V. Najchętniej sprzedam oba razem jednak mogę też pojedynczo. W przypadku zakupu tylko 1szt. sprzedaje bez zasilacza lub z dopłatą 20zł za zasilacz. Kupując oba zasilacz jest GRATIS:). Ceny jakie by mnie interesowały to 70zł za ten bez napędu CD i 90zł za ten z napędem + ewentualne koszty wysyłki zgodne z cennikami poczty polskiej lub firmy kurierskiej.
PS. Mam na sprzedaż również komputer COMPAQ Evo w obudowie desktop z procesorem Pentium IV z zegarem 2 GHz 1 GB RAM-u i dyskiem 20GB (zainstalowany jakiś Linux) za 120zł.
Poniżej zdjęcia HP:
oraz COMPAQ:
PS. Mam na sprzedaż również komputer COMPAQ Evo w obudowie desktop z procesorem Pentium IV z zegarem 2 GHz 1 GB RAM-u i dyskiem 20GB (zainstalowany jakiś Linux) za 120zł.
Poniżej zdjęcia HP:
oraz COMPAQ: