logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Telewizor 22"-24" do pensjonatu. co kupić

tmazzy 20 Cze 2011 13:10 2497 7
REKLAMA
  • #1 9632489
    tmazzy
    Poziom 9  
    Witam wszystkich.
    Szykuje sie do zakupu okolo 10 sztuk telewizorów wlasnie do pensjonatu.
    Chodzi mi o cos z przedzialu 22"-24" koniecznie z tunerem cyfrowej telewizji naziemnej. Bardzo ważne aby miał mozliwosc montazu na scianie. Do kazdego telewizoru bedzie tez potrzebny uchwyt do sciany. Co byście polecili w rozsądnej cenie? Mam też pytanie techniczne odnośnie instalacji - mam rozprowadzoną instalacje antenową do kazdego pokoju. Domylslam sie ze bedzie potrzebny do tego wzmacniaz - jaki wybrac? Z gory dziekuje za cenne rady.
  • REKLAMA
  • #2 9632976
    Koolo
    Poziom 18  
    Ocena: 75
    Nie wiem jak jest obecnie ale gdy ja kupowałem to w rozmiarze 23" znacznie bardziej opłacało się kupić monitor z wbudowanym tunerem TV niż telewizor.
    I monitor ma gwarancję na 36 miesięcy.
    A wzmacniacz to może coś odpowiedniego znajdziesz na http://www.dipol.com.pl/
  • REKLAMA
  • #3 9632988
    ŁukaszST
    Poziom 15  
    Ocena: 19
    Jaki budżet jesteś wstanie przeznaczyć na kupno telewizorów/a oraz uchwytów?
  • REKLAMA
  • #4 9633739
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • #7 9635317
    D.C
    Poziom 14  
    Ocena: 3
    W pensjonacie doskonale powinien sobie poradzić 22 calowy EX320 z podświetleniem LED. Telewizor nie zajmie dużo miejsca, a to szczególnie ważne gdy w grę wchodzi małe pomieszczenie.
  • REKLAMA
  • #8 9637571
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik planuje zakup około 10 telewizorów o przekątnej 22"-24" do pensjonatu, z wymaganym tunerem cyfrowej telewizji naziemnej i możliwością montażu na ścianie. W odpowiedziach zasugerowano rozważenie monitorów z wbudowanym tunerem jako tańszej alternatywy. Polecano modele hotelowe, które minimalizują zakłócenia między pokojami. Wśród rekomendacji znalazły się telewizory Sony oraz LG M2380D-PZ, a także model EX320. Użytkownik pytał również o wzmacniacz do instalacji antenowej, co wywołało dyskusję na temat liczby potrzebnych wzmacniaczy w zależności od konfiguracji instalacji.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA