logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sagem my-x5m - gdzie znaleźć nowy soft z licznikiem znaków i grami?

malcziki 17 Lis 2004 13:13 1340 4
REKLAMA
  • #1 992124
    malcziki
    Poziom 12  
    Ocena: 10
    witam
    mam pytanko do zacnego grona forumowiczów:
    czy możliwym jest dostanie gdziekolwiek softu do wspomnianego w tytule telefonu, który zapewniałby:
    1. liczenie wpisanych znaków w smsach (już mam dosyć liczenia linijek i pisania na "pałke" wychodzać do ekranu wysyłania i wracająć spowrotem do edycji :( )
    2. możliwość dorzucenia nowych gierek (bo te dwie farbryczne to sie nudzą po kilku rozdaniach i chętnie zapodałbym coś nowego).
    szukałem na stronce sagem ale tam wszytsko po francusku a u mnie z tym oto językiem jest na bakier :P jeśli ktoś ma jakieś newsy na ten temat lub może mnie skierować w miejsce gdzie tego szukać to prosze o podpowiedzi :)
    malcziki
  • REKLAMA
  • #2 994009
    Daniel_GSM
    Poziom 25  
    Ocena: 137
    Sagem ma to do siebie ze jak wypusci telefon na rynek to moze jest z jedna aktualizacja softu - to nie nokia czy siemens gdzie aktualizacje sa na non stopie - przyklad C65 - 04, 06 , 08 , 12 , 16 , 25 ....:)
    Zeby miec wspomniane przez Ciebie opcje musialbys zajac sie edycja oryginalnego softu a to nie bedzie proste :(
  • REKLAMA
  • #3 994114
    martinpl
    Poziom 27  
    Ocena: 36
    z tego co mi sie zdaje, ten sagem ma gry w in-fusio, wystarczy sciagnac nowe i wgrac, a licznika nie ma w zadnym sofcie do tego telefonu bo ostatnio widzialem my-x5 z najnowszych softem i tylko wizualne gdzieniegdzie sie rozni... chyba ze edytujesz soft i dodasz licznik
  • REKLAMA
  • #4 994276
    malcziki
    Poziom 12  
    Ocena: 10
    a czy może możesz mi podpowiedzieć gdzie i w jaki sposób szukać tych giereK bo zupełnie nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić...nie mówiąc już oczywiście o edytowaniu softu :) no chyba że ktoś z forum ma takie zainteresowania i mógłby sie czyms takim zająć :P dzięki & pozdr
REKLAMA